• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sonunda Karar Verdim 30 Eylül Ameliyat Günüm

bn 3 4 saatte zor uyandm ya uyanıosun ama kendıne gelemıyosun gözünü açamıyosun yaniii..ben 9 da felan girdm ameliyata 3de felan zor çıkabildm hastaneden

Ameliyat korkusundan geçtim çok takıldım sayıklama mevzusuna :S
Lokal anestezi ile olamıyor mu acaba ameliyat :s

evet bugün hastanededir,çook geçmiş olsun pinokyo,inşallah herşey istediğin gibi olmuştur

ben şimdi gidince görürüm onu 7 de gidicem alçılarım çıkıcak pinokyo nerdesn die bağırırmışım hastanede eheueh:D

canım doktorum çok ilgili saolsun...alçımı aldı şu an çok şiş dokunamıyorum burnuma..ama tuğrul bey bir ay sonunda şeklibi bulacağını 3 ay sonunda da mükemmel olacağını söyledi bir ay sonra yenıden görüşücez işde herhangi bir memnuniytsizliiim olursada arayp söylememi söyledi her türlü arkamızda yani :)

canım doktorum çok ilgili saolsun...alçımı aldı şu an çok şiş dokunamıyorum burnuma..ama tuğrul bey bir ay sonunda şeklibi bulacağını 3 ay sonunda da mükemmel olacağını söyledi bir ay sonra yenıden görüşücez işde herhangi bir memnuniytsizliiim olursada arayp söylememi söyledi her türlü arkamızda yani :)

miss_angela alcin cikmis halinin resmini eklermidn? benimde dun cikti bugun 13. gunum karsilastirmak istiyorum da

canım senınki bnımkinden her türlü daha iyi benım eski halimdede hiç kavis yoktu kötü bi burnum vardı şu an şiş olduğu için kavisi hiç belli olmuyor çok düz bir burun

Back