En Sonunda Karar Verdim 30 Eylül Ameliyat Günüm

....hiç korkma narkozdan anlamıyosun bir şey zaten ...sadece buz kompleksi kullan gözlerinin altına morlukları şişmeden kontrol altına all

Son düzenleme:
nem canım bu arada sen kime oluyosun ameliyatını

cnm ben malatyadayım doç.dr bigetürk bilen e olcam inş..baya iyi malatyada genelde ona yaptırıyolarrr tanıdıklarımda var yaptıran güzellll bayaaaa...senin kaçıncı günündü kuzuyerimseniben

bugun 5.günüm canım umarım istediğin gibi olur benım kemerli ve biraz eğikti önü kendi pcme geçince yollarm resimlerimi...

ay cnm hadi sen zoru atlatmışsınn eminim güzelll olcakkk:)resimlerini beklioz canım bende olup kurtulayım koycam inş resim:)

Şimdiden geçmiş olsun moralini yüksek tut,bende öyle yapmıştım...insallah doktorun hakkında ıyı bır secım yapmıssındır.Aynı burun tekrar gerıye gelmıyor cunku.

arkadaşlar e burun iniyo bollaşıo ondan dediler of bilmıyorum yaa

Son düzenleme:
canım benim ameliyatım 11:30 da olcak benden öncede biri ameliyat olacakmış :))

delikafadulden şaka gibi canım ya doktoruna sordunmu bu durumu

Az kaldı canım heyecan var mı :s bende fena tırsma var.Aslında en çok sayıklamaktan korkuyorum.Kocam az paranoyok mafoldumbenBilinçaltı bu ne derim bilmiyorum.Bi ara ayrılma noktasına kadar gelmiştik yeni toparlanıyoruz.Olmadı beni ameliyathaneden çıkarmayın dicem ayılana kadar :gitme:

canım bende sayıklamamışımda baygınden çok titremişim ayaklarım felan sayıklama olurmu bilmiyorumki ama sanmıyorum yaaa

pinokyo çok rahat geçiyor hiç merak etme ben normal deviasyon ameliyatı olmuştum kemiğimi kırmadılar ama onda ayılmamıştım narkozdan çok kötü olmştum
ama bu ameliyatımda çok daha iyiydim bi ara ayılıyosun ama sürekli uykun var zten 3 4 saat uyudukdan sonrada dinç kalkıyosun gezebiliyosun hiç merak etme ...sadeje gözlerini gördüünde biraz şoka girebilirsn e oda normal gözlerının altına hemen buz komplesi uygula hiç şişmez bile...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…