En Sonunda Karar Verdim 30 Eylül Ameliyat Günüm

armine85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
449
9
96
39
İstanbul

canım nasıl tugrul maral ismimine karar verdin yanı neden tugrul maral?

canım nasıl tugrul maral ismimine karar verdin yanı neden tugrul maral?

canım tuğrul marala ameliyat olanlardan genelde pek memnunsuzluk okumadım görüşmeye gittiğimde muayeneye gelen hastalarınıda gördüm bir anda orda karar verdim

bende düsünüyürum ama doktor konusunda kararsızm o yuzden sordum hem benım ıkıncı amelıyatım olcak bu aynı zamanda sılıkon taktırmayı da dusunuyorum yanı cok ıyı dusunup karar vermem lazım:)

Pinokyo bende oradaydım bugün:)))
Bir arkadaşımla gittim.Sana ne zamana verdi.Bu arada sen de muhasebeciymişsin.Fazla tesadif var :)))

Son düzenleme:
bende düsünüyürum ama doktor konusunda kararsızm o yuzden sordum hem benım ıkıncı amelıyatım olcak bu aynı zamanda sılıkon taktırmayı da dusunuyorum yanı cok ıyı dusunup karar vermem lazım:)

bende 1 seneden beridir doktor arıyordum nette aramadığım doktor kalmadı bir karar verdik bakalım hayırlısı

canım ben 30 eylül çarşamba günü olacağım bir gün öncesinden arayıp saat vericem dedi bana 2000 lira fiyat verdi sonra 1800 indi sana ne kadar fiyat verdi...

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy cnm az kalmışş sneinde inş istedigin gibi olurr herşey:)

hakkaten nekadar uygunmuş ücret yani şimdiye kadar duyduklarımdan en uygunu bide bilinen bi dr. yanii bn duymuştum ama mennunn kalıolarmı falan okadarını bilmiorum.. ama bnce uygun olmasından cok nası bi dr. olduu önemli tabı uygun yapıo die kötü yapcak diil ama olsun... ve buarada hayırlı olsun inşlahh istediinis gibi olur... başarılı bi amelıyat gecırırsınız ve sorasıda küsel olur...geçmiş olsun şimdidien.. fotolarınısı koymayıda unutmayın=)

arkadaşlar çarşamba günü benımde alçım alıncak gözlerm hala çok mor karşılaşırsak korkmayın sakın

cnmmm iki gün sonra ameliyatın varrr demi heycan durumu nsl bakim benimde 10 günüm kaldı inş:)

canım resim çekemedim hiç ama gözlerimin altı çok mor korkmanızı istemem ama öncesi ve sonrası fotoğrafları yollarım..şu an çok kocaman burnum ya hiç anlayamıyorum nasıl olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…