• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En sonunda hasta bakıcı olursun

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
979
1.724
63
Merhaba arkadaşlar hastanede iş buldum uzun zamandır işsizdim tercümanlık yapıcam bir hastanede .Sevgilime bunu söylediğimde işte ilerlerim bu işten belki falan dedim bana dediği iyi iyi en sonunda hasta bakıcı olursun diyip güldü .Bende alındım sizce alınmakta haksız mıyım bariz dalga geçme yok mu ortada.Hasta bakıcı olmayı kötü gördüğümden sormuyorum

Merhaba arkadaşlar hastanede iş buldum uzun zamandır işsizdim tercümanlık yapıcam bir hastanede .Sevgilime bunu söylediğimde işte ilerlerim bu işten belki falan dedim bana dediği iyi iyi en sonunda hasta bakıcı olursun diyip güldü .Bende alındım sizce alınmakta haksız mıyım bariz dalga geçme yok mu ortada.Hasta bakıcı olmayı kötü gördüğümden sormuyorum
Onun mesleği ne?

İnşallah erkek arkadaşınız ayakkabı boyacısı olmaz…

Böyle densizlere gıcık oluyorum.

Uzun yıllar crm yöneticisi olarak çalıştım.
Bi gün problemli bir adam o kadar sardı ki müşteri temsilcisini çok zorladı, ben devraldım derdini dinliyorum anlatıyor saçmalıyor vs. Beni de zorla o zamanlar biriyle tanıştırdılar. Duydu konuşmaları aramıştı telefonu kapamamıştım.
Bana öyle bi laf etmis ki.
He gördük mesleğini felan nelerle uğraşıyorsun demisti.

Bende, yol kenarında kendimi satıp para mı kazanıyorum da dert edindin demiştim. İşim bu edebimizle işimizi yapıyoruz derdi neyse de sorunlu kişinin derdini dinler çözüm buluruz demistim.

Hayırlısı olsun inşallah iyi yerlere gelirsin demek bu kadar zor mu…

Yani dalga geçmiş burdan nereye yürüyceksin demeye getirmiş, böyle takılmaları tolere edemeyecek ilişkiniz varsa ayrılın. Karşınızdaki şaka yollu takılıyor mu gerçekten hakaret mi ediyor anlamıyor musunuz? Hep ezikliyorsa yolla gitsin, gülüp geçip destekliyorsa abartmaya gerek yok

11 bin tl maaş alan üniversite okumamış makine operatörü
İngilizcesi are you kola'nin üstünde mi? Yurtdışına çıksa sınır memuruna derdini anlatabilir mi yani?
Eğer cevap hayirsa çok açık bir şekilde sizin üstün tarafinizi görüp sizi aşağı cekme derdinde

Makine operatörleri daha çok kazanır ama demek bu vizyonsuz oldugu kadar yeteneksiz de.
Haklısınız benimle mutlu olmak sevincimi paylaşmak yerine resmen aşağıladı beni ben onun bir kez okumamış olmasına maaşına mesleğine laf söylemedim ayrılacam bitti böyle bir insanla hayat geçmez

İnşallah erkek arkadaşınız ayakkabı boyacısı olmaz…

Böyle densizlere gıcık oluyorum.

Uzun yıllar crm yöneticisi olarak çalıştım.
Bi gün problemli bir adam o kadar sardı ki müşteri temsilcisini çok zorladı, ben devraldım derdini dinliyorum anlatıyor saçmalıyor vs. Beni de zorla o zamanlar biriyle tanıştırdılar. Duydu konuşmaları aramıştı telefonu kapamamıştım.
Bana öyle bi laf etmis ki.
He gördük mesleğini felan nelerle uğraşıyorsun demisti.

Bende, yol kenarında kendimi satıp para mı kazanıyorum da dert edindin demiştim. İşim bu edebimizle işimizi yapıyoruz derdi neyse de sorunlu kişinin derdini dinler çözüm buluruz demistim.

Hayırlısı olsun inşallah iyi yerlere gelirsin demek bu kadar zor mu…
Nefret ediyorum böyle insanlardan ya 9 kardeş ailesinin maddi durumları yüzünden okuyamamış ama bi kez bile yüzüne vurmadım eğitim seviyesini önemli olan insanlık dedim ama o da yokmus bi insan neden bu kadsr kötü olabilir anlayamıyorum sevincime ortak olmak varken

Destek olmalıydı. Dalga geçmek ne. Kendisi profesör falan galiba

Haklısınız benimle mutlu olmak sevincimi paylaşmak yerine resmen aşağıladı beni ben onun bir kez okumamış olmasına maaşına mesleğine laf söylemedim ayrılacam bitti böyle bir insanla hayat geçmez
Çok nadir görürüz böyle akli başında kadinlari. Kutluyorum seni kız kardeşim. Vizyonuna, bilgine yakışır insanlarla ol.

Çok nadir görürüz böyle akli başında kadinlari. Kutluyorum seni kız kardeşim. Vizyonuna, bilgine yakışır insanlarla ol.
İnşallah teşekkür ederim ayrıldık bitti .Ben dalgasına söyledim gibi sözler etti ama inanmadım gayet bariz dalga geçmek küçümsemek istedi beni.Affedersem tekrar yapacağını biliyorum geçmişte affettim .İnşallah hepimizin karşısına değer veren insanlar çıkar🙏

Nefret ediyorum böyle insanlardan ya 9 kardeş ailesinin maddi durumları yüzünden okuyamamış ama bi kez bile yüzüne vurmadım eğitim seviyesini önemli olan insanlık dedim ama o da yokmus bi insan neden bu kadsr kötü olabilir anlayamıyorum sevincime ortak olmak varken
Ben diyorum ❤️ hayırlı olsun yeni işin, umarım daha iyi yerlere kısa sürede gelirsin.

Bize pasta ısmarlarsın bi dilim 🍰 🤪

Size meslegi ne diye sordular sizde 11 tl alan okumamis... diye bahsettiniz Tc de paylassaydiniz :olamaz:

İnşallah teşekkür ederim ayrıldık bitti .Ben dalgasına söyledim gibi sözler etti ama inanmadım gayet bariz dalga geçmek küçümsemek istedi beni.Affedersem tekrar yapacağını biliyorum geçmişte affettim .İnşallah hepimizin karşısına değer veren insanlar çıkar🙏
O seni kıskandığı için aşağı çekmeyen çalışmış. Hep böyledir. Sen devam et emek vermeye. Umarim umdugundan daha yüksek kazançların kariyerin olur.🥰💚

Back