Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yemek takımım geldi annemle baktık bazı özürleri vardı yarın iade edeceğiz. Ayrıca biberliği de eksik çıktı. Pöf bu Lively den aldığım hiçbirşey içime sinmedi. Yarın iade etçem uymarım para iadesi yaparlar. 23 ünde almıştım 7 gün de geçmedi üstelik bakalım ne olcak?
Bakalım ya geri alırlar ama para iadesi yapmazlar heralde yerine ne alcağıma yarın karar vereceğim soğudum galiba biberliği eksik çıktı parçalarında noktalar var. Böyle şeyleri çok kafama takıyorum galiba![]()
Bakalım ya geri alırlar ama para iadesi yapmazlar heralde yerine ne alcağıma yarın karar vereceğim soğudum galiba biberliği eksik çıktı parçalarında noktalar var. Böyle şeyleri çok kafama takıyorum galiba![]()
Bence mağazadaki diğer takıma bakıp kontrol et,ona göre kararını ver. İnşallah ayırttığında sorun yoktur. 6 kişilik olur ama en azından çok sevdiğin bir takım olur :)
Amilia sana müjdem var. Missberrynin beğendiğin kahvaltı takımını gördüm bugün Optimum Livelyden Ankaraya gelince kesinlikle almalısın, yakından da çok tatlı görünüyordu.
Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum bugün gidip geri verdim ve yerine çay seti aldım Aryıldızdan çok hoşuma gitti yakından daha güzel görünüyor. Eki Görüntüle 169056
Amilia sana müjdem var. Missberrynin beğendiğin kahvaltı takımını gördüm bugün Optimum Livelyden Ankaraya gelince kesinlikle almalısın, yakından da çok tatlı görünüyordu.
İnanmıyorum :)
İnanılmaz sevindim, haber verdiğin çok teşekkür ederim :) Çok mutlu oldum yahu :)
Ayırtma imkanın var mı acaba, ben Ankara'daki bir arkadaşıma ulaşacağım inşallah gidip alabilecek :)
Fiyatı ne kadardı ?
Allah da seni sevindirsin canım ya, akşam akşam beni sevindirdin ya !
Ben bulmuş kadar sevindimmDemiştim canım biyerde çıkar karşına diye..
Çok yaklaştın inş senin olacak
![]()
İnanmıyorum :)
İnanılmaz sevindim, haber verdiğin çok teşekkür ederim :) Çok mutlu oldum yahu :)
Ayırtma imkanın var mı acaba, ben Ankara'daki bir arkadaşıma ulaşacağım inşallah gidip alabilecek :)
Fiyatı ne kadardı ?
Allah da seni sevindirsin canım ya, akşam akşam beni sevindirdin ya !
Ya inanır mısın fiyatını sormaya fırsat olmadı biz annemle ne alacağız telaşına düşmüştük. Ama gerçekten çok güzeldi ben farkettim öylece duruyordu rafta.
Dün akşam aradım gnnrkcy :) 230 dediler nakitte de indirim yaparlarmış. Ancak şöyle bir sorun var arkadaşım anca haftasonuna mağazaya gidip takımı alabilecek ( Optimum'a gitmeyi göze alabilecek bir arkadaş avına çıktım da :))), bu sabah da bu durumu bildirmek için aradım mağazayı tekrar. Sanırım biri ayırtmış o takımı, ama görevli tekrar isteyeceğiz dedi. Bakalım artık, ya nasip :)
çok şık ve güzelmiş takımın hayırlı olsun