• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En sonunda günlük yemek takımımı da aldım :))

Kızlar bugün Ankara Kızılay Kayalara gittim fiyatlar müthişti gerçekten. Brabantia baharatlık 60 TL idi etiket fiyatı 110 TL normalde. Benim kendime aldığım 12 kişilik royal king bone china takım 900 TLydi, Kayalarda 750 ye düşmüş çok üzüldüm. Çatal kaşık bıçak takımları da piyasaya göre uygun. Kesinlikle bakın derim.

Bugün yemek takımım geldi annemle baktık bazı özürleri vardı yarın iade edeceğiz. Ayrıca biberliği de eksik çıktı. Pöf bu Lively den aldığım hiçbirşey içime sinmedi. Yarın iade etçem uymarım para iadesi yaparlar. 23 ünde almıştım 7 gün de geçmedi üstelik bakalım ne olcak?

Bugün yemek takımım geldi annemle baktık bazı özürleri vardı yarın iade edeceğiz. Ayrıca biberliği de eksik çıktı. Pöf bu Lively den aldığım hiçbirşey içime sinmedi. Yarın iade etçem uymarım para iadesi yaparlar. 23 ünde almıştım 7 gün de geçmedi üstelik bakalım ne olcak?

Aslında çok sevdiysen sadece kusurlu parçaları da değiştirebilirsin cnm.. Ben de hem günlük hem misafirlikte aynı sorunu yaşadım takımlarımda.. Ama kusurlu parçaları tek tek seçerek değiştirdim.. Ama sevmedim soğudum beğenemedim dersen tabi senin tercihin.. İnş iade alırlar..

Bakalım ya geri alırlar ama para iadesi yapmazlar heralde yerine ne alcağıma yarın karar vereceğim soğudum galiba biberliği eksik çıktı parçalarında noktalar var. Böyle şeyleri çok kafama takıyorum galiba :(

Bakalım ya geri alırlar ama para iadesi yapmazlar heralde yerine ne alcağıma yarın karar vereceğim soğudum galiba biberliği eksik çıktı parçalarında noktalar var. Böyle şeyleri çok kafama takıyorum galiba :(

Bence mağazadaki diğer takıma bakıp kontrol et,ona göre kararını ver. İnşallah ayırttığında sorun yoktur. 6 kişilik olur ama en azından çok sevdiğin bir takım olur :)

Bugün akşam gideceğim diğer takımlarda çok beğendiğim bir model yoktu belki çay takımı veya tencere alırım . Bilmiyorum ne yapacağımı mağazaya gidince karar vereceğim galiba.

:70:Canim ben missberrye katiliyorum aslinda..hani ben cok begendim takimini..
Seninde aslinda icine sinmis.. hatalarin veya defolarin olmasini burda okuduklarimdan sonra normal karsiliyorum ben :) hic canini skmaya degmez aslinda..
tabii 0'dan aliyorsn haliyle hepimiz eksiksiz hatasiz istiyoruz ama iste..
telafi edilebildigi sürece bence üzme kendini ve kafana takma:71:

Son düzenleme:

Ay canım böyle şeylerde kesin bir kusur çıkıyor, bende sen gibiyim. Benimde kahvaltı takımımın çaydanlığın kulpu kırık geldi, nasıl moralim bozuldu. Amacım tamamını değiştirmekti, bu kez koca koliyi mağazaya götürmek sorundu, mağazadakiler, aynısı olmayan ama benzer bir çaydanlık altını gösterdiler, onu kabul ettim artık. İnşallah bundan sonrakilerinde sorun olmaz.

Sende istersen, defolu olanları geri ver değiştir yada içine sinmezse, imkanın varsa, hepsini götürüp yerine başka bişey alabilirsin.

Bence mağazadaki diğer takıma bakıp kontrol et,ona göre kararını ver. İnşallah ayırttığında sorun yoktur. 6 kişilik olur ama en azından çok sevdiğin bir takım olur :)

Amilia sana müjdem var. Missberrynin beğendiğin kahvaltı takımını gördüm bugün Optimum Livelyden Ankaraya gelince kesinlikle almalısın, yakından da çok tatlı görünüyordu.

Son düzenleme:
Amilia sana müjdem var. Missberrynin beğendiğin kahvaltı takımını gördüm bugün Optimum Livelyden Ankaraya gelince kesinlikle almalısın, yakından da çok tatlı görünüyordu.

İnanmıyorum :)
İnanılmaz sevindim, haber verdiğin çok teşekkür ederim :) Çok mutlu oldum yahu :)
Ayırtma imkanın var mı acaba, ben Ankara'daki bir arkadaşıma ulaşacağım inşallah gidip alabilecek :)
Fiyatı ne kadardı ?
Allah da seni sevindirsin canım ya, akşam akşam beni sevindirdin ya !

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum bugün gidip geri verdim ve yerine çay seti aldım Aryıldızdan çok hoşuma gitti yakından daha güzel görünüyor. Eki Görüntüle 169056

Güle güle kullan canım.. Önemli olan içine sinmesi ve beğenmen.. :34:

çok tatlıdır benim kahvaltı takımm :16:

İnanılmaz sevindim, haber verdiğin çok teşekkür ederim :) Çok mutlu oldum yahu :)
Ayırtma imkanın var mı acaba, ben Ankara'daki bir arkadaşıma ulaşacağım inşallah gidip alabilecek :)
Fiyatı ne kadardı ?

Ben bulmuş kadar sevindimm :21: Demiştim canım biyerde çıkar karşına diye.. :34: Çok yaklaştın inş senin olacak :34:

Ben bulmuş kadar sevindimm :21: Demiştim canım biyerde çıkar karşına diye.. :34: Çok yaklaştın inş senin olacak :34:

:) Teşekkür ederim, ortak oldun sevincime missberry, başaracağız inanıyorum:)
Bir şeyi çok isteyince oluyormuş modundayım şu an umarım sonu hüsran olmaz :)
Tekrar sağ olasın gnnrkcy, takımı alamasam bile görüp burdan haber vermen çok düşünceli bir davranıştı. Çok incesin :)
Çay setine hayırlı olsun demeyi unutmuşum, güle güle kullan inşallah :)

Fiyatı ne kadardı ?

Ya inanır mısın fiyatını sormaya fırsat olmadı biz annemle ne alacağız telaşına düşmüştük. Ama gerçekten çok güzeldi ben farkettim öylece duruyordu rafta.

Ya inanır mısın fiyatını sormaya fırsat olmadı biz annemle ne alacağız telaşına düşmüştük. Ama gerçekten çok güzeldi ben farkettim öylece duruyordu rafta.

Dün akşam aradım gnnrkcy :) 230 dediler nakitte de indirim yaparlarmış. Ancak şöyle bir sorun var arkadaşım anca haftasonuna mağazaya gidip takımı alabilecek ( Optimum'a gitmeyi göze alabilecek bir arkadaş avına çıktım da :))), bu sabah da bu durumu bildirmek için aradım mağazayı tekrar. Sanırım biri ayırtmış o takımı, ama görevli tekrar isteyeceğiz dedi. Bakalım artık, ya nasip :)

Dün akşam aradım gnnrkcy :) 230 dediler nakitte de indirim yaparlarmış. Ancak şöyle bir sorun var arkadaşım anca haftasonuna mağazaya gidip takımı alabilecek ( Optimum'a gitmeyi göze alabilecek bir arkadaş avına çıktım da :))), bu sabah da bu durumu bildirmek için aradım mağazayı tekrar. Sanırım biri ayırtmış o takımı, ama görevli tekrar isteyeceğiz dedi. Bakalım artık, ya nasip :)

İnşallah tekrar getirtirler ya vardır bence onlarda depoları Demetevlerdeymiş zaten vardır alırsın inşallah :)

Back
X