En sonunda günlük yemek takımımı da aldım :))

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
66
İstanbul
Kızlar iade ettim yemek takımını ve mağazada beğendiğim bir çay seti aldım( Ar Yıldız Anka 28 Parça ), modelini inanın ben de çok beğenmiştim ama hem eksik parça çıktı hem tabaklarda lekeler vardı hem de desenini iyice inceledik kabartmaydı ve yıkadıkça soyulcak gibi duruyordu. Pöff neyse yani beni huzursuz etti bu takım çok beğenmiştim oysa hayırlısı. Ayrıca eklediğim fotoğrafları kaldıramadım hala tebrik edenler oluyor :)

Eklentiler

• $IMAG0047.webp
    $IMAG0047.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 87
  • $IMAG0048.webp
    $IMAG0048.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 109
  • $IMAG0049.webp
    $IMAG0049.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 124
  • $IMAG0050.webp
    $IMAG0050.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
Bu da yemek takımımın dekorasyon.com daki fotosu. Bu sitede 27 parça yemek takımının fiyatı 189 TL fakat ben Ankara Optimum Outletten 125 TL ye aldım.

$1109000167047_medium.webp$1109000167047c_medium.webp$1109000167047a_medium.webp$1109000167047_medium.webp

Günlük kullanım için çok güzel bir takım
İlerde afiyetle yemek yersiniz inş bu takımlarda:)

Çok güzel bir takım, güle güle kullan :)
Optimum' a düşerse yolum ararım bu takımı haberin olsun :) Baharat takımını da almışsın. Diğer başlıkta gördüm. Topluca hayırlı olsun.
Bu arada teker teker başlıklardan ziyade şöyle uzun uzadıya bir çeyiz sayfası açsan da hepsini topluca görsek, sence de hoş olmaz mı ? :)
Sağlıkla kullan.

Çok güzel bir model, senin beğenmen en önemlisi.
Zaten sende beğenip almışsın.

Mis gibi pişen yemekleri afiyetle yemeniz dileğiyle.

Sevgiler...

Çok güzel bir takım, güle güle kullan :)
Optimum' a düşerse yolum ararım bu takımı haberin olsun :) Baharat takımını da almışsın. Diğer başlıkta gördüm. Topluca hayırlı olsun.
Bu arada teker teker başlıklardan ziyade şöyle uzun uzadıya bir çeyiz sayfası açsan da hepsini topluca görsek, sence de hoş olmaz mı ? :)
Sağlıkla kullan.

Aslında ben de istiyorum bir çeyiz topiği açmayı fakat o kadar çeyizim yok ki benim. Biraz birikim yaptıktan sonra açacağım. Bu arada Optimumda Lively mağazasından aldım . Küçük bir yer olmasına karşın birçok markayı barındırıyor. Kesinlikle uğra derim. Yanında Tefal Outlet ve Aydoğanlar Mağazası da var. Beğendiysen sana da tavsiye ederim almanı. Çok teşekkür ederim.

tatlım güle güle kullan yemek takımını...kibar ve cici bir takım almışsın...

Çok teşekkür ederim canım. Bir şey takıldı aklıma ama, bu takım 6 kişilik ya sence 12 kişiliğe tamamlayayım mı? Aslında yeter 6 kişilik ama kafam çok karıştı. 2. takımı da ayırttım bir dahaki ay almak üzere. Ne yapmalıyım çok kararsızım.

Son düzenleme:
Back
X