En sonunda ben de ekliyorum

Güle güle otur evin çok güzel Açık mutfak benimde öyle kullanışlı oluyor.Hatdimi aşarak sana bir tavsiye vermek isteri yanlış anlamazsan.Mutfagındaki fırının üstüne mikrodalga gibi biraz büyükce bir eşy koyarsan doğalgazın boruları görünmemiş olur artı bulaşık makinanın bulunduğu taraftaki tezgahın arkasındaki duvara birşeyler asarsan daha hoş görünür. --------------------------------------------------------------------------------

çok hoş ve sade bir ev. huzur veriyor insana.
güle güle otur sağlıkla.

Güle güle otur evin çok güzel Açık mutfak benimde öyle kullanışlı oluyor.Hatdimi aşarak sana bir tavsiye vermek isteri yanlış anlamazsan.Mutfagındaki fırının üstüne mikrodalga gibi biraz büyükce bir eşy koyarsan doğalgazın boruları görünmemiş olur artı bulaşık makinanın bulunduğu taraftaki tezgahın arkasındaki duvara birşeyler asarsan daha hoş görünür. --------------------------------------------------------------------------------

canım doğru söylüyorsun. ama bulaşık makinasının üzerindeki duvar , mobilyayla kaplı o yüzden delmek. veya bir şeyler yapıştırmak istemedim.birde çalışan biri olduğum için, ordaki tezgahın üzerindeki bütün küçük aletleri kaldırdım. temizliği zor oluyor. o yüzden boş gelmiştir gözünüzekaydirigubbakcemile5

cok cok ferah ve temız cok sık dosenmıs..herhalde sende benım gıbı beyazı cok sevıyorsun...gule gule otur.

evin çok hoş sade ve gözü yormuyor nacizane bir tavsiye mutfaktaki plastik sandalyeleri değiştirirsen daha şık bir görünüm olur daha nice on seneler oturursunuz inşallah

kızlar ben bu arada şunu söylemek istiyorum. evim geniş olmadığı için salon mobilyalarımı dağıttım.şimdi bir masa takımı arıyorum.ama ben çok kararsız bir insanım.bu yüzden uzun sürüyor.biliyorum mutfakta delta plastikler kötü ama biraz daha idare edecekler artık.mesaj atan herkese teşekküropuyorumnanaktan

yatak odası ve çocuk odasını da görmek isterdim ,ama gördüğüm kadarı da çok şık çok hoş ..güle güle otur canım..

çok ferah çak yalın bir evin var bayılırım açık renge ben zaten..
bu arada salondaki ve diğer taraflardakide aynı sanırım bundan önceki halımın aynısı idi..
çok severdim..
güle güle huzurla oturun

Back
X