• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son ne zaman affettiniz ???

irem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2006
97
11
86
41
İstanbul
En son ne zaman kızgın oldugunuz, nefret ettıgınız yada kırgın oldugunuz bırını Ve en onemlısı kendınızı affettınız?

Baskasını affetmek ona karsı zaafınız oldugunu yada onun sızı yendıgını gostermez. Gecmıste yasadıklarınızı yada yaptıklarınızdan dolayı kendınızı ve olayların ıcındekı kısılerı affedemezsek ılerıkı yasantımızda daha buyuk sorunlarla karsılasmamız mumkundur.

Affettıgımız kısınınde bunu bılmesı gerekmemektedır. Yeterkı o kısıye karsı ve kendımıze karsı sevgı dolu notr olabılelelım....

Sımdı sız en son ne zaman affettınız ???

en son ne zaman affettim bilmiyorumm ama yaşadığım bu en son olayda kalbim çok kırıldı iremcim valla süründürmeden affetmicem

en son ne zaman affettim bilmiyorumm ama yaşadığım bu en son olayda kalbim çok kırıldı iremcim valla süründürmeden affetmicem

Merhabalar Nereus
ufak bir tavsiye ne kadar çabuk ve içten kalbını kıran veya uzen kısıyı affedersen kendınıde o kadar kolay affedersın. Ve kalbının kırıklıgı o kadar kısa surede gecer kendını toparlarsın.
Surundurmenın ne sana nede ona bır faydası olacagını sanmıyorum ne yazıkkı :(
Yasanan olay her nekadr kotu ve kalp kırıcı olursa olsun affedersen o kadar cabuk ısın ıcınden cıkar ve gonul rahatlıgıyla yoluna devam edebılırsın bence :)
Sen genede hıssettıgın duyguları yasa ama cok abartıya kacma kın ve nefret gutmeden bıran once affet
sevgıler

iremcim canım benim sevdiğim adam beni bir başkasıyla aldatmış ilişki yaşamış buyüzden süründürcem canım yoksa uğraşmam affettmem belkide hemen konuşur ufak bişi olsa ama ufak değil çok kalbim kırıldı çok üzüldümi inan her gece neden demekden kendimi alamıyorum sevmediğini bilmek çok acı veriyor

Geçen hafta..Beni gerçekten çok kıran bi arkadaşımı affettim yerimseniben

iremcim canım benim sevdiğim adam beni bir başkasıyla aldatmış ilişki yaşamış buyüzden süründürcem canım yoksa uğraşmam affettmem belkide hemen konuşur ufak bişi olsa ama ufak değil çok kalbim kırıldı çok üzüldümi inan her gece neden demekden kendimi alamıyorum sevmediğini bilmek çok acı veriyor

Seni anlıyabılıyorum... yasadıgın cok uzucu bır olay kabul edıyorum ama uzerınde durmak ve NEDEN dıye sorgulamanın sana uzuntuden baska bırsey vermeyecegını dusun bıkerede...

Illa bırseylerı sorgulamak ıstıyorsan neden yerıne bu olaydan ne ogrenem gerekıyor dıye sorgula . Bu tarz zamanlarda belkı sana cok bas agtırıcı yorumlar gıbı gelıyor olabılır soyledıklerım :) ama yasanan olaydan bırseyler ogrenmeye calıs...

Yasanan bıtmıs gıtmıs gerıye donup duzeltemezsın bu bı gercek ama yasanan olayı kabul edıp ( kı kolay bırsey degıl hemen olacak bırseyde degıl ) yoluna devam edebılırsın. Belkı bu yasanandan senın bır ders degıl karsı tarafın bır ders alması gerekıyorda olabılır.

Benım nacızane onerım ve bu zamana kadar bana danısan kısılerden edındıgım tecrube ıle surundurmek yada kısasa kısas seklınde ılerlemekle bır yere varılmıyor. Belkı sen anlık bır rahatlık yasıycaksın onu surundurerek ama sonrasında oturup yaptıklarını dusundugunde DEGMEZMIS dıyebılırsın.

Her ne yapmayı dusunuyorsan sakın bır kafayla objektıf olarak dusunmeye calıs kararını osekılde ver ve eyleme gec ama kararını aldıgında her sekılde arkasında durabılmelı ve kararının getırılerını ( olumlu yada olumsuz= gogusleyebılecek gucte olmanı ısterım ... Anı kararlarla hareket etmemenı onerırım
Sevgıler

hayatımda benı üzen,kıran,yaralayan herkesi affettim.hoşgördüm yoluma devam ettim.yoksa bu kırıklarla,nefretle hayata devam edemezdim.kendimi yaralayacak hatalarımı da gördüm kızdım kendime ama kendimi affetmesem bu dünyadaki güzellikleri,iyiliği ne görebilir nede yaşayabilirdim. Yüce rabbim neleri affeder bize mı kalmış affetmemek.

çok teşekkür ederim canım şuan acım taze o yüzden herşeyi söyleye bilirim geçicek inşallah

geçen gün annem bir makale verdi bana affetmekle ilgili.onu okuduktan sonra herkesi affetttim.hayatımda beni üzen kıran,hayak kırıklığına uğratan nekadar insan varsa hepsini affettim.onlar için değil kendim için affettim.özgür bıraktım kendimi.meğer o olumsuzlukların esiriymişim.rahatladım affetince.yazıda diyor ki:affetmek tekrar sevmek sarılamak görüşmek ,o kişinin hatasını silmek değil;sadece kendine yaptığın bir iyilik diyor yazıda.
affediyorum o insanları..affettiğimde; onları hatırladığımda; kızacak bişey kalmıyor.çok güzel bişey affetmek.özgüürüm artık.sayende annem..

kızıp nefret edip kendimi boşuna zehirleyemem...
boşveririm yoksayarım kendi hayatıma huzurlu bir şekilde devam ederim...
bu affetmekse eğer...
hayatta hiç kimse benim hayatımdan daha değerli değil...
içimi kinle doldurarak hayatımı zehredemem....

geçen gün annem bir makale verdi bana affetmekle ilgili.onu okuduktan sonra herkesi affetttim.hayatımda beni üzen kıran,hayak kırıklığına uğratan nekadar insan varsa hepsini affettim.onlar için değil kendim için affettim.özgür bıraktım kendimi.meğer o olumsuzlukların esiriymişim.rahatladım affetince.yazıda diyor ki:affetmek tekrar sevmek sarılamak görüşmek ,o kişinin hatasını silmek değil;sadece kendine yaptığın bir iyilik diyor yazıda.
affediyorum o insanları..affettiğimde; onları hatırladığımda; kızacak bişey kalmıyor.çok güzel bişey affetmek.özgüürüm artık.sayende annem..

canım o yazıyı burda bizimle paylaşsana,benim ve birçok kişinin ihtiyacı vardır buna sanırım.

en son uc gun once affettım hem de cok zor affedılebılıcek bırseydı ama affettım olgunluk buyukluk bende kalsın yaşla alakası yok ama bunun neyyyyseeee:)))

bende hayatımda yoluma çıkan affedilmesi gereken herkesi bağışlarım hem kendim için hem de karşımdakiler için affetmek onayladığım anlamına gelmez ne de olsa....
iş icabıda hemen hergün üjbej çocuk bağışlarım ne de olsa hataları onları büyütecek......

hergün birilerini affediorum hata ufak weya büyük olsun farketmio.çabuk küsüorum ama çabuk affediorum çünkü hayat küslüklerle geçmio .affetmediğimiz her hatanın insanı zehirledğini düşünüorum.tabi bazı kırgınlıklar geçmio kolay kolay ama her şerde bir hayır wardır...

hayatimda öle biri varki,defalarca affettim ama artik yapamiyorum.öyle kirgin öyle kizginimki affedemiyorum.

En son dün sabah eniştemi affettim.Zaten affetmesek ne olcakki 3 günlük dünya.affet büyüklük sende kalsın der annem.Bende affederim ama büyüklük bende kalıyormu onu bilmiyorumyerimseniben

benimde ömrüm affetmekle gwçio her gün sevgilim kırıo ben affediyorum ne kıyımsızım ya bi özür tmm ama kalbim hep kırık bilen yok:mymeka:

Back
X