- 1 Ekim 2007
- 715
- 2
- 44
- Konu Sahibi gxuxlxuxcxuxk
Şeniz
canım ne zzormuş ya..allah kolaylık versin..buğün fazla üstelemedim..yersen ye yemezsen dr.ancanın söylediklerini duydun dedim..eh işte biraz makarna ve biftek yedi..bunada şükür..canım sanada kolay gelsinn..Şenizcanim seni oyle cok iyi anliyorumki anlatamam,ben de senin gibi kesin karar vermistim,2ay once kesin kararliydim,hic orali olmayacm dedim,acikirsa mutlaka kendisi yer dedim ve doktrla birlikte konusup uyguladik,1aydan fazla hic zorlmadim,kizim 1kilo atti ve sadece elma suyu icti ve ishal oldu idrari hep sari doktora gittim bune dedim ya,kizim resmen karsimda eryior dedim ama zorlamiyorum icinm icimide yiyor yani,cunku kizim hic acikmadi hic istemedi, halsizlesti,dktora goturdum bana bildigini yap dedi kizin braz daha buyusun dedi,yani anlayacagin eskisi gibi zorlamiyorum ama yine o yemeyince ben veriyorum,cunku bnce gereken besini vitamini almali,
ama ins atakan bizim kiz gibi cikmaz o acikip yer,allah yardimcin olsun,canini sikma ins gecer,bende cok uzuluyorum ama elimden hic birsey gelmiyor,esimle senin verdigin oyaziyi okuduk esimle kacgundur ariyoruz cvp yokk,aramaya devam ediyrz,eger ufakta bir umut olsa valla hmn gelecem cunku gucum kalmadi,
kendine iyi bk canimmm,:1hug: