En Son Cam Balkon Sistemleri

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
435
37
$2011-2012+nin-en-yeni-cam-balkon-modelleri.jpg $2011-2012+yuvarlak-cam-balkon-ornegi.jpg $bahceler-icin-cam-balkon-modeli.jpg $kis-cam-balkon-sistemleri-cam-balkonlar.jpg $kislik-yeni-cam-balkon-modelleri.jpg $koseli-acilabilir-cam-balkon-sistemleri.jpg $yeni-cambalkon-ornegi.jpg $yuvarlak-cam-balkon-modeli.jpg

Bunlardan bende yaptırmak istiyorum evimde 3 tane balkon var mutfak balkonumu kapatmak istiyorumm acaba ücretleri ne kadar

evim balkonu için ileri zamanlarda cam balkon yaptırıp güzel bir bahçe takımında oturarak kahve keyfi yapmak istiyorum...çook güzeller... fakat fiyat olarak biraz yüksek..

bende istiyorum bu cam balkonlardan yaptırmak çok güzel 2 tane balkonum var acaba kaç paradır fiyatları metrekare fiyatı ne kadardır..birde siyah cam istiyorum acaba kullanışlımıdır yoksa çokmu karanlık olur

benim 3 balkonum 3 de katlanır cam sistemi ve perdeli ile kapalı. m2 fiyatları 200 civarında perdelilerin. eşimin müşterisi cam firması ordan biliyorum. perdesizleri de sanırım m2 180 gibi bişey. (bursa da yaşıyorum) çok memnunum ama cam silmesi olmasa balkonumun 1 tanesinde 9 parça diğerinde 8 küçük balkonumda da 5 parça evin camlarıda eklenince camdan bıkıyorum ama çoook kullanışlı.

Mutfaktan bahceye dogru büyütüp böyle bisey yaptircam bende...oraya yemek masasi koymayi düsünüyorum...eger istedigim gibi olursa süper olcak:KK52:

Haftaya cuma gelip fiyat cikaricaklar:18:

Insallah düsündügüm fiyati gecmez:KK9:

Hep hayalimdi böyle bisey...offf orda yenen yemegin keyfini düsünemiyorum bile...hele kar yaginca...:KK53:

ben balkonuma geçen hafta verdim bunun siparişini 1.300 e yaptırıyoruz 190boy 360 en siyah cam olacak güzel olur inş bende çok beğeniyorumm

Son düzenleme:
kullanan nasıl bir model kullanıyor bilmiyorum. ama ben kesinlikle TAVSİYE EDİYORUM.

biz ilk çıktığı zaman biraz bekledik. sonra yaptırdık. tek bir ray var. üzerinde sırayla cam bloklar. ilk camı açıp, diğer camları üzerine sürüklüyorsunuz. temizliği da normal camlara göre çooookk basit. bizim yaklaşık 3.5 metre bu sistemden var ve çok memununuz. kışın mis gibi, hiç soğuğu da tozu da geçirmiyor.

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bende katlanır cam yaptırıcam balkona fakat alt camlar mavi

katlanır camın rengini mavi seçersem dıştan görünüm güzel olcak bi bütün sağlıcak ama içeriyi karanlık yapar mı korkusu yaşıyorum renkli olursa

renksizde risk yok sadece görüntü bir olmucak

yaptıranlar sizce renkli cam karanlık yapar mı çünkü balkon mutfagımda

Merhaba arkadaşlar, katlanır sistemi ben de daha önce evime yaptırdım. Bu arda dikkat emneiz bazı hususlar var gelen firmara dikkat edin derim çünkü ürünün kalitesi ve takımı esnasında facia yaşıyabilirsiniz. Daha önceleri ben yaşamıştım bu sebeple ince eleyip sık dokudum geçen fir firmaya yaptırdım onlar gayet iyi ilgilendiler ayrıca gelen arkadaşlarda ilgili bu konuda bir inceleyin isterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
X