Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son yeşil anne diye bir kitap bitirdim. basılacak çeviri bir kitap. hem editini yaptım hem okudum
Dur basıldıysa kitabın edit ne bakyım
bulabilirsen bak canım ama büyük ihtimal ayhan abinin adı yazılmıştır onun dosyasıydı dolu diye bana devretmişti yarısını
garip bir kitaptı çocuğunu organik yetiştirmeye çalışan bir kadının yazdığı yabancı bir kadının. çeviri kitaptıbulamadım zaten pek bilindik değil sanki kitap .
garip bir kitaptı çocuğunu organik yetiştirmeye çalışan bir kadının yazdığı yabancı bir kadının. çeviri kitaptı
basıma girmedi o zaman demek ki. bir bilgim yok aynı yayınevinde çalışmıyorum zaten artıkTürkçe hali yok İngiliz hali bir çok yerde karşıma çıktı :)
En son Victor Hugodan sefilleri bitirdim. Dionis yayınlarından çıkan ve heryerde 5 tl ye satılan kitaplardan almıştım. İyiki ucuz bulup diğer kitaplarından almamışım. Çevirisini hiç beğenmedim. Ama o çeviri bile hikayeyi batıramamış. Keşke büyük yayın evleri bassa bu kitabı. Tekrar okumak isterim.
Canım can yayınlarından okumanı tavsiye ederim .
Can yayınevi bastı mı bu kitabı göremdim de daha önce
Çocuklar için basmış baya kısa
Ama fotoğrafta ki yayınlar iyi . Bu arada ben dünya klasiklerini antik yayınlarından okudum :) Fena değildi
Teşekkür ederim canım. Evet bu bahsettiğin yayınevlerini bende çok seviyorum. İthaki de iyiymiş duyduğuma göre. Birkaç klasiği basmış ve fiyatı İş bankasına göre daha uygun
Okul kütüphanesi sağ olsun ben okuyabileceğime inandığım bütün klasikleri bitirdim :))
Ne güzel :) şimdi ne okuyorsun?
Sınava hazırladığım için pek kitap okuyamıyorum :)
Margaret Mallory - Koruyucu 1.kitap bunun 152 . sayfasındayım amaç kafam dağılsın biraz . Pek edebi değil ama kafa dağıtıcı .