en son bitirdiğiniz kitap

En son Victor Hugodan sefilleri bitirdim. Dionis yayınlarından çıkan ve heryerde 5 tl ye satılan kitaplardan almıştım. İyiki ucuz bulup diğer kitaplarından almamışım. Çevirisini hiç beğenmedim. Ama o çeviri bile hikayeyi batıramamış. Keşke büyük yayın evleri bassa bu kitabı. Tekrar okumak isterim.

En son Victor Hugodan sefilleri bitirdim. Dionis yayınlarından çıkan ve heryerde 5 tl ye satılan kitaplardan almıştım. İyiki ucuz bulup diğer kitaplarından almamışım. Çevirisini hiç beğenmedim. Ama o çeviri bile hikayeyi batıramamış. Keşke büyük yayın evleri bassa bu kitabı. Tekrar okumak isterim.

Canım can yayınlarından okumanı tavsiye ederim .

Can yayınevi bastı mı bu kitabı göremdim de daha önce

Çocuklar için basmış baya kısa :KK43:

Ama fotoğrafta ki yayınlar iyi . Bu arada ben dünya klasiklerini antik yayınlarından okudum :) Fena değildi

Eklentiler

• dunya-klasikleri-hangi-yayinevinden-okunur.jpg
    dunya-klasikleri-hangi-yayinevinden-okunur.jpg
    172,2 KB · Görüntüleme: 72
Çocuklar için basmış baya kısa :KK43:

Ama fotoğrafta ki yayınlar iyi . Bu arada ben dünya klasiklerini antik yayınlarından okudum :) Fena değildi

Teşekkür ederim canım. Evet bu bahsettiğin yayınevlerini bende çok seviyorum. İthaki de iyiymiş duyduğuma göre. Birkaç klasiği basmış ve fiyatı İş bankasına göre daha uygun

Teşekkür ederim canım. Evet bu bahsettiğin yayınevlerini bende çok seviyorum. İthaki de iyiymiş duyduğuma göre. Birkaç klasiği basmış ve fiyatı İş bankasına göre daha uygun

Okul kütüphanesi sağ olsun ben okuyabileceğime inandığım bütün klasikleri bitirdim :))

Sınava hazırladığım için pek kitap okuyamıyorum :)

Margaret Mallory - Koruyucu 1.kitap bunun 152 . sayfasındayım amaç kafam dağılsın biraz . Pek edebi değil ama kafa dağıtıcı .

Aynen yoğun zamanlarda böyle kitaplar çok rahatlatıyor insanı. Sınavlarında da Allah yardımcın olsun. Bende sınav dönemimdeyim ancak son senem olduğu için derslerim az bu sene nispeten daha raha geçiyo sınav dönemim.

En son ayşe kulin veda bitirdim ve hemen ikinici kitabı olan umut'a başladim eğer okumayan varsa kesinlikle tavsiye ediyorum.

X