en son bitirdiğiniz kitap

konusu güzel mi? ayrıca kitabın kapağı için yorum yapar mısınız?

ben Elif Şafak ı severım özellıkle Aşk kıtabı favorımdır. İskender de güzel ben cok begendım, bence ödül alabılır. Kitabın son 80 sayfasında olayla çözulmeye basladıgında şok oluyorsunuz. Çünkü hiç beklemedıgınız seyler olmuş aslında ama yazar kitabın sonunda açıklıyor.

Kitap kapağı için de begendıgımı soyleyemem, İskender kitapta çok yakışıklı olarak tarif ediliyor mesela.. Bana bısey cağrıştırmadı yani..

ben Elif Şafak ı severım özellıkle Aşk kıtabı favorımdır. İskender de güzel ben cok begendım, bence ödül alabılır. Kitabın son 80 sayfasında olayla çözulmeye basladıgında şok oluyorsunuz. Çünkü hiç beklemedıgınız seyler olmuş aslında ama yazar kitabın sonunda açıklıyor.

Kitap kapağı için de begendıgımı soyleyemem, İskender kitapta çok yakışıklı olarak tarif ediliyor mesela.. Bana bısey cağrıştırmadı yani..

bende kapağını hiç beğenmedim.
bi arkadaşım baba ve piç gibi dedi. benim favorimde o kitabı. kadın karakterleri resmen canlı yanı başında gibi anlatıyor.:)

bende kapağını hiç beğenmedim.
bi arkadaşım baba ve piç gibi dedi. benim favorimde o kitabı. kadın karakterleri resmen canlı yanı başında gibi anlatıyor.:)

İlk okudugum kitabı Baba ve Piç ti. Onu da severım deısık bir hıkayeydı ama Aşk faworım :) İskenderi de okumanı tavsıye derıyorum

saide kuds -kimya hatun,
başlarda beğenmiştim dili biraz ağır olsada fakat Mevlana ve Şems işin içine girdiğinde hayal kırıklığı yaşattı
yaptığım araştırmalarda da benimle aynı düşüncede olan kişi sayısı çok fazla ...
Mevlana ve Şemsi kötüleyen bir kitap etkilenmedim dersem yalan olur ama sadece kurgu deyip geçtim,

P.C.Cast - Işık Tanrıçası

Dün akşam bitirdim...
Sonu çok güzeldi...

Öteki - Ece Vahapoğlu

Kesinlikle cok güzel bir kitap,tamamen sıra dışı.. Türbanlı bir kızla,Hayatı daha farklı olan bir kızın hayatını anlatıyor. :KK66:

Öteki - Ece Vahapoğlu

Kesinlikle cok güzel bir kitap,tamamen sıra dışı.. Türbanlı bir kızla,Hayatı daha farklı olan bir kızın hayatını anlatıyor. :KK66:

iskender...son 100 sayfasını bir solukta okudum diyebilirim acaba daha ne sürprizler var diye.okumayanlara tavsiyemdir.

daniella steel in bütün kitaplarını tavsiye ederim.aşkı bu kadar güzel kimse anlatamaz.kitap değil sanki film gibi bayılacaksınızı...özellikle Mücevherler, Yüzük (biraz bujiteri gibi oldu ama öyle isimleri napıyım),Miras,Aşkın Büyüsü,Kır Evi,Sevgi Yolu,Yeniden Sevmek,İmkansız Aşk ..................... ve diğerleri

Biraz önce Krıstın Hannah - Kış Bahçesini bitirdim..güzeldi ama ateşböceği yolu kadar etkilemedi.tavsiye edebilrim.savaş ve yokluk zor :KK43:

X