Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elif Şafak-Siyah Süt'ü bitirdim.. Her kadının ve bir kadının hayatının evrelerinde neler hissettiğini bilmek isteyen kocalarının okuması gerektiğine inandığım bir kitap.. Kesinlikle öneriyorum.
aslinda tutunamayanlari okuyorum ama sabah keyifsizdim esimin aldigi kitaplardan birine takildi gözüm ve oturup okudum 80 sayfalik bir kitapti bol sulu boya resimli kücük prens kesinlikle okuyun zaman zaman elinize alin yine okuyun
Elif Şafagın aşk adlı kitabını okudum yordu beni onun üstüne Çağlar Cilaranın Çağrı isimli kitabı öykü sürükleyici trabzonda yaşanan içindeki gerçek aşk hikayesi beni çok etkiledi okuyanlar tavsiye etmişti okumaya deger gerçek aşk nasıl olur bunu gördüm o kitapta
En son Suzanne Colins'in Açlık Oyunları adlı kitabını okudum şimdide devamı olan Ateşi Yakalamak adlı kitabını okuyacağım gerçekten çok değişik bi konusu var beğendim.
en son elimde D&R dan aldıpım SON ÇİNLİ ŞEF diye bir kitap vard. yazarı yabancıydı ama hatırlamıyorum. bir ara araya zaman girdi veeee malesef yarım kaldı.. şimdi eskiden de bayılarak okuduğum Pariste son osmanlılar var elimde... zaten remzi yayınevinin tarihi kitaplarını ve HIFZI TOPUZ u cok beğenirim....