Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Munire danış kalp süvarileri kitabını bitirdim güzel insanların güzel hikayeleri anlatılmıştı. Su an da nüzul sirasina göre Kur'an'ı Kerim meali okumaya başladım.en son okuyup bitirdiğiniz kitap hangisi? hali hazırda ouduğunuz kitap başlığı var ama ben bitirdikten sonraki duygularla bişeyler yazın istedim çünkü bazı kitaplar bitmeden anlaşılmıyo
ben en son ye sev dua et i bitirdim. çevirisi kötüydü. italya hindistan ve endonezya diye üç bölüm. italya kısmı kötü çeviride son nokta . ama ilerledikçe düzeldi. yaşanmış hikayeydi kendisi. tavsiye edermisin derseniz kötü çeviriden bıkmazsanız okuyabilirsiniz
Kitabı bitirdiniz mi önerir misiniz acaba?Fatma Bayram - Elmalılı Hamdi Yazır ile Kuran Sohbetleri
Evet bitirdim. Çok çok güzeldi eğer YouTube da Elmalılı Hamdi Yazır la ilgili tefsir videolarını izlediyseniz onların bir kısmının derlemesi gibi. Bazı ayetlerin tefsirinin önce orjinali ardından günümüz Türkçesi ile anlatımı var. Ardından konuyla ilgili anlatımı kimi zaman kendi başından kimi zamandan hocalarından ya da çevresinden duyduğu örnek olaylar yorumlar vs. Oldukça akıcı zaten kendisini çok severek dinliyorum kitabını da çok beğendimKitabı bitirdiniz mi önerir misiniz acaba?
Gece yarısı kütüphanesi kitabını okudum.Kitap insanın hayatta yapacağı seçimler ile aldığı kararlarının hayatını bambaşka noktalara nasıl taşıdığını fantastik bir kurgu ile anlatıyor. Her ne kadar fantastik bir kurgu ile yazılmış olsa da zaten her birimiz yaptığımız seçimler ile milyonlarca olası hayatımızdan birini yaşıyoruz.en son okuyup bitirdiğiniz kitap hangisi? hali hazırda ouduğunuz kitap başlığı var ama ben bitirdikten sonraki duygularla bişeyler yazın istedim çünkü bazı kitaplar bitmeden anlaşılmıyo
ben en son ye sev dua et i bitirdim. çevirisi kötüydü. italya hindistan ve endonezya diye üç bölüm. italya kısmı kötü çeviride son nokta . ama ilerledikçe düzeldi. yaşanmış hikayeydi kendisi. tavsiye edermisin derseniz kötü çeviriden bıkmazsanız okuyabilirsiniz