En son 28 kasım yani bugün PİK böyle mi oluyor yoksa daha koyu mu?

babyyoda1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
84
10
Kızlar bugün pik olmuş mu yoksa daha var mı bir de yine de gözüme koyu geldi değerlendirilmeli değil mi

Eklentiler

• IMG_1500.jpeg
    IMG_1500.jpeg
    80,3 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bugün pik olmuş mu yoksa daha var mı bir de yine de gözüme koyu geldi değerlendirilmeli değil mi
Bu markada da öyle mi bilmiyorum fakat bir gebenin günlüğündeki abla sayfasında ki testlerle ilgili bilgi verirken T çizgisi C çizgisi kadar belirgin olacak yada C çizgisinden daha belirgin olacak diyordu yumurtlama için

Peki ekstra önere bileceğiniz bir şey var mı gebelik ihtimalini arttıran ilişkide hani sonrasında işte ayakları kaldırmaktan falan bahsediyorlar
Canım imstagramda bir gebenin günlüğü sayfası var. Oradaki gönderilerde 20 sn kuralı var ben ilişki sonrası onu uygulayıp ayaklarımı yatak başına dikip yarım saat bekledim.

Canım imstagramda bir gebenin günlüğü sayfası var. Oradaki gönderilerde 20 sn kuralı var ben ilişki sonrası onu uygulayıp ayaklarımı yatak başına dikip yarım saat bekledim.
Evet onu görmüştüm 2 keredir uyguluyorum o aklımda 20 saniye kuralı olarak ama onun dışında da zaten yapacak bir şey kalmıyor değil mi
Bir de lavaboya falan gitmemek gerekiyor değil mi sonrasında hemen

Evet onu görmüştüm 2 keredir uyguluyorum o aklımda 20 saniye kuralı olarak ama onun dışında da zaten yapacak bir şey kalmıyor değil mi
Bir de lavaboya falan gitmemek gerekiyor değil mi sonrasında hemen
Ben bir kaç saat gitmemiştim. İlişkide kadının üstte olmasını önermiyorlar genelde. Bi de ben ovülasyonun pik olduğu günü değerlendirmemiştim. Sonraki gün ilişki oldu. Muhtemelen çatlama günü tutmuş olabilir benim ♥️

X