JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
En Şık Kolye ve Bileklikler Uygun Fiyata Burada
Cleopatra Kristal Boncuk Bayan Kolye ve Bileklik Kolye ve bileklik için kristal boncuklar kullanılır. Tamamen el yapımıdır. Tüm ürün fotoğrafları tarafımdan çekilmiş olup, size resimde görünen ürünün aynısı gönderilecektir. Havale/Eft - Kredi Kartı ile ödeme seçenekleri mevcuttur. Ölçülerinize uygun olarak yaparak 2 iş gününde kargoya teslim ediyorum. Kargo ücreti 5 TL olup 50 TL üzeri siparişinize kargo ücreti almıyorum. Kolye Fiyat : 39.90 TL
Bileklik Fiyat : 34.90 TL
Set olarak alırsanız (Kolye+Bileklik) Fiyat : 59.90 TL
Tuğla Örgüsü Bayan Kolye Ve Bileklik Kolye ve bileklik için kare boncuklar kullanılır. Tamamen el yapımıdır. Tüm ürün fotoğrafları tarafımdan çekilmiş olup, size resimde görünen ürünün aynısı gönderilecektir. Havale/Eft - Kredi Kartı ile ödeme seçenekleri mevcuttur. Ölçülerinize uygun olarak yaparak 2 iş gününde kargoya teslim ediyorum. Kargo ücreti 5 TL olup 50 TL üzeri siparişinize kargo ücreti almıyorum. Kolye Fiyat : 49.90 TL
Bileklik Fiyat : 34.90 TL
Set olarak alırsanız (Kolye+Bileklik) Fiyat : 69.90 TL
Kırmızı Gri Kum Boncuk Burgu Bileklik Bileklik için kum boncuklar ve kristal boncuklar kullanılır Tamamen el yapımıdır. Tüm ürün fotoğrafları tarafımdan çekilmiş olup, size resimde görünen ürünün aynısı gönderilecektir. Havale/Eft - Kredi Kartı ile ödeme seçenekleri mevcuttur. Ölçülerinize uygun olarak yaparak 2 iş gününde kargoya teslim ediyorum. Kargo ücreti 5 TL olup 50 TL üzeri siparişinize kargo ücreti almıyorum. Bileklik Fiyat : 34.90 TL
Cunda Kolye Kırmızı Siyah Doğal Taşlı Kolye için doğal kırık taş kullanılmıştır. Tığ işidir. Tamamen el yapımıdır. Tüm ürün fotoğrafları tarafımdan çekilmiş olup, size resimde görünen ürünün aynısı gönderilecektir. Havale/Eft - Kredi Kartı ile ödeme seçenekleri mevcuttur. Ölçülerinize uygun olarak yaparak 2 iş gününde kargoya teslim ediyorum. Kargo ücreti 5 TL olup 50 TL üzeri siparişinize kargo ücreti almıyorum. Kolye Fiyat : 49.90 TL