Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaaa kızlar çok çetrefilli bi yarışma olmuş herkes birbirinden güzel bayıldım vallakaydirigubbakcemile5...karar vermek çok zorbilmiyorumkismile...
ilk bakışta benim de 4,9,11,22 numaralar dikkatimi çektiaklinialirimsmilealkisalkisalkis...
bazı fotolar pozlar çok güzel...gözlerinin içi gülen,biribirine aşkla sevgiyle sarılan çiftleri görmek çok güzelŞenizkaydirigubbakcemile3...
ama oyumu 2 numaraya verdim çünkü onu eşiyle bütünleştirmişim kafamda içimden öyle geldi ne biliimbayanssulusmile
bütün çiftelerimizi allah nazarlardan korusun bir ömür boyu mutlulukları artarak sürsün diliyorum:Saruboceq:
pek çoğunu tanıdım zaten ama görmediklerim de vardı,iyi ki katılmışsınız tebriklera.s.
Yarışanların niklerini söylemeyin,birbirinizi yönlendirmeyin ki hem heyecanı olsun hemde kim kazanacaksa hakkıyla kazansına.s
Hepsi birbirinden güzel çiftler,hepsinin mutluluğu daim olsun :Saruboceq:
Oyumu 19 numaralı fotoğrafa verdimyerimseniben