En sevdiklerinizin ölüm haberi

dertleşmek istiyormuş ama yaşamadan anlanabilecek bir olay değil işte...
Iyide kardesim nerden biliyorsun yasamadigimi teyzemi kaybettim ondan sora etkilenip anne babam uzerinde korkular olustu hayydaaa ne abarttiniz ya

Evet evet yaşamadan ölmem. Tamam.
Güzel dimi acıları deşmek?
Ee anlatsanıza biraz daha?
Nasıl hissediyorsunuz şu an tam olarak kocanız yanınızda ve muhtemelen fare gibi kokuyo?
Nasıl bir duygu ben dertleşmek isterim bu konuda sizle.

Haa anladim.ben seni
Baskalarinin dert ettigi seyleri agza sakiz yapip yuze vuranlardansan zaten sen dertlesmeyi bilmiyorsundur...oyuzden konuya tepkin...

Kimse başlığı okuyupta sizin, derdini içine gömmek isteyenlerin yazmaması gerektiği diye direttiğiniz içeriği bilemez.

Ailenizden biri mi öldü? Yoksa ölüm haberi almadan mı açtınız okumadan anlaşılmıyor malum.

Bence bu kısmı da anlamadınız siz.

İnanmayan arkadaşlarda çıksın arkadaşlar konu sahibi onlarıda istemiyor
Kk nin vazgecilmezi hepbirlikcilik dimi..nasilsa haklida olsa konu sahibo kendi capinda , ordan burdan cagirilaj uyeler hucumlayinca el birligiyle kiblenince daha gucsuz oluyor dimi sende haklisin canim ya

Tamam, ben anladım.

Konu sahibi teyzeni kaybettiğinde ne hissettiğini bize yaz dertleşelim hadi..

Nasıl üzüldün, nasıl bir duyguydu.

D Depiedra

Haa anladim.ben seni
Baskalarinin dert ettigi seyleri agza sakiz yapip yuze vuranlardansan zaten sen dertlesmeyi bilmiyorsundur...oyuzden konuya tepkin...
Hassaslaşmaya başladınız bakıyorum, bu da bir adım.
Devamı da gelir inşallah. İyi geceler.

Anlamak istedigi gibi anlayonca insalanlar ben nekadar aciklama yapsam.az...konu basligindan icerik ölumle ilgili oldugu belli ben o konuhla ilgili asla dertlesmek istemeseydim asla tiklamazdim o konuya ve asla konunun icine giripte her yazilani okuyupta gereksiz mudahelede bulunmazdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…