Umarim sende birgun birilerinin agiz kokusundan oksijensiz kalmak durumunda kalmassin...derdini icine gommek isteyenler icerigi okumasin diye ben zaten basligi belirli yazdim...e illede okumak isteyen zaten burda birilerinin yorumundan etkilenip ayni yorumlari devam.ettirmek isteyenler...icerik belli istemeyen okumasin ciksin bu konudan
Evet evet yaşamadan ölmem. Tamam.
Güzel dimi acıları deşmek?
Ee anlatsanıza biraz daha?
Nasıl hissediyorsunuz şu an tam olarak kocanız yanınızda ve muhtemelen fare gibi kokuyo?
Nasıl bir duygu ben dertleşmek isterim bu konuda sizle.
Evet evet yaşamadan ölmem. Tamam.
Güzel dimi acıları deşmek?
Ee anlatsanıza biraz daha?
Nasıl hissediyorsunuz şu an tam olarak kocanız yanınızda ve muhtemelen fare gibi kokuyo?
Nasıl bir duygu ben dertleşmek isterim bu konuda sizle.
Kk nin vazgecilmezi hepbirlikcilik dimi..nasilsa haklida olsa konu sahibo kendi capinda , ordan burdan cagirilaj uyeler hucumlayinca el birligiyle kiblenince daha gucsuz oluyor dimi sende haklisin canim ya
Anlamak istedigi gibi anlayonca insalanlar ben nekadar aciklama yapsam.az...konu basligindan icerik ölumle ilgili oldugu belli ben o konuhla ilgili asla dertlesmek istemeseydim asla tiklamazdim o konuya ve asla konunun icine giripte her yazilani okuyupta gereksiz mudahelede bulunmazdim..