Bende senden rahatsizim bende seni kibleyim bariOrası ayrı sinirimi bozdu zaten
Rahatsız olan çıkmasın kiblesin lütfen ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende senden rahatsizim bende seni kibleyim bariOrası ayrı sinirimi bozdu zaten
Rahatsız olan çıkmasın kiblesin lütfen ya.
Lutfen rahatsiz olan konudan ciksin
Sen benim konuma niye taktin arkadasim ya dertlesmek istiyorumDERTLESMEKKKK belki bende cok aevdigim birilerini kaybettum...yani konuyu nerelerw cektiniz ya
Nolmus 26 ysa burda gordugun ilk sacka.konu mu ilan etcen bunu yoksa...dertlesmekten anlamiyorsun bellikiYaş bide 26..........
Rahatsiz olmayan dertlesmek isteyenler zaten yaziyor size niye batti buadat onu anlamadim baska topiklerde var hadi hoscakalin
Tamam bende kibliyoum.kobumda rahatsiz.olan herkezi...bdv yse bura konumu acarim dertlesmke isteyen gelir bos yazanlar cikar bukaat basitNeyse biz kibleyelimde müdürumüz baksın bakalım
Cok acimasizca buldum konunuzu. O ana donmelerini istemissiniz resmen. Insallah kimseyi uzmemissinizdir.
Bu Nasıl soru ya. Ayıptır günahtır!
Neden sordun ki böyle bişeyi?
Destek arıyorsanız ilk kendi hikayenizi anlatın.Burda insanların acılarını deşmeyin kendi acılarınızı hafifletmek ya da bir nebze olsun unutmak için.
Özellikle anne babası ölenlere sorduğun için kendimi şanslı hissetmeliyim galiba ben hiç hoslanmadım bu konudan çok basit birseymis gibi yazmami mi bekliyorsun ...Ağızindan ne kolay dökülmüş sözler ama bende bu kadar kolay değil.
Panik atağın varsa Dr a git destek al böyle birşey sorulur mu?
gercekten bunlari böyle kolay ifade etmen apacik sorman ürküttü ailesini kaybeden biri nasil kolay kolay yazabilirki ici parcalanir insan ne cektigini kendi bilir Rabbim gecinden versin benim bile keyfim kacti gece gece
Rahatsiz olmayan dertlesmek isteyenler zaten yaziyor size niye batti buadat onu anlamadim baska topiklerde var hadi hoscakalin
Nerden biliyorsun ya dertlesmek istemediklerini belki suan bile ozelden dertlwsiyoruz buraya sirf sizi rahatsiz olur diye yazmayanlarla..allahim ya okumayin gidin yaa ne uzaatinizBu üyeler ben dahil olmak üzere konudan rahatsız olanlar.
(alıntılar için pardon hanımlar)
Size cevap veren temmuzsogugu ve burbuk var.
Onlarda bir kez yazmış ve dertleşmek istememiş.
Hala neyin ısrarı anlamadım.
Neyse siz de hoş kalın.
duygusuzsun bana sorarsan ben bile konunun icerigini okuyunca söyle bi aklimdan gecirdim vallahi gözlerim doldu icim parcalandi ve aradan 10 sene bile gecse heralde icimdeki o aciyi dökemezdim Rabbim hepsine hayirli uzun ömür nasip etsin böyle basit bi bdv konusu gibi sorman ters geldi bana böyle bi konu hakkinda dertlesilmez gibi geliyo bana yada sadece insan kendi secer bu aciyi kiminle paylasicagini bukadar basit degil bence....Ya varya dertlesmek icin konu actim insani acimasiz duygusuz yaptiniz...bukadar kolay yani sizin icin...gerektiginde alttan almayi da bilirim ama gercekten cok sacma dus7nuyorsunuz..tamam tabikide bazi insalar yasadigi aciyi icine gomer hatirlamak bile istemez ama bazilarida seneler gecsede ustunden anlatmak ister ..ben mesela...teyzemi kaybettim ve unutamuyorum benle ayni seyleri yasamis insanlarla konusmak istemistim.sadece...isteyen yazardi istemeyen konuyi bile okumazdi..byladar basitti uzattiniz birsuru ya
Ya neden dertlesilmesin ben anlamiyorumki...birbirimize ayni aciyo yasayanlar olarak teselliler veremezmiydik...teyz3mi kaybettim ve ablasini kaybeden bir arkadasim.bana omadar guzel teselliler verdiki bulusma gunu falan...bunlari duymak iyi geliyor bir cok.kisiye....duygusuzsun bana sorarsan ben bile konunun icerigini okuyunca söyle bi aklimdan gecirdim vallahi gözlerim doldu icim parcalandi ve aradan 10 sene bile gecse heralde icimdeki o aciyi dökemezdim Rabbim hepsine hayirli uzun ömür nasip etsin böyle basit bi bdv konusu gibi sorman ters geldi bana böyle bi konu hakkinda dertlesilmez gibi geliyo bana yada sadece insan kendi secer bu aciyi kiminle paylasicagini bukadar basit degil bence....
Yok anlamıyor söylüyoruz söylüyoruz ıhhhBabamı ve ardından 1 yıl sonra erkek arkadaşımı kaybettim. Keşke hiç böyle bir konu açmasaydınız.
Allah rahmet eglesin..sanada sabirlar ihsan etsin...konu caninizi slktiysa ozur dilerim ben sadece dertlesmek istemistm bu aciyla.nasil basa cikariz diye...insallah en guzel yerde bulusucaz:) onlar safece bizden biraz daha once kavustu en gercek en sonsuz hayata...Babamı ve ardından 1 yıl sonra erkek arkadaşımı kaybettim. Keşke hiç böyle bir konu açmasaydınız.
Ablacım bak demişsin ki, içine gömmek isteyenler olabilir. Bu konuyu bu sayfaya giren herkes okuyacak ve hepsi sizin gibi bunu sohbete çevirmek, paylaşmak istemeyebilir. Şu yazdığınızdan sonraki alttaki yoruma bakın, ben olsam şu an vicdan azabından ölürdüm. Ki ben utandım sizin adınıza. Nerde öğrendiniz nasıl öğrendiniz o an ne hissettiniz sorgu memuru musunuz? Bir şeyi paylaşıyorsanız hedef kitlesini değil, bunu okuyacak herkesi düşünmelisiniz, insaf ya.Ya neden dertlesilmesin ben anlamiyorumki...birbirimize ayni aciyo yasayanlar olarak teselliler veremezmiydik...teyz3mi kaybettim ve ablasini kaybeden bir arkadasim.bana omadar guzel teselliler verdiki bulusma gunu falan...bunlari duymak iyi geliyor bir cok.kisiye....
Umarim sende birgun birilerinin agiz kokusundan oksijensiz kalmak durumunda kalmassin...derdini icine gommek isteyenler icerigi okumasin diye ben zaten basligi belirli yazdim...e illede okumak isteyen zaten burda birilerinin yorumundan etkilenip ayni yorumlari devam.ettirmek isteyenler...icerik belli istemeyen okumasin ciksin bu konudanAblacım bak demişsin ki, içine gömmek isteyenler olabilir. Bu konuyu bu sayfaya giren herkes okuyacak ve hepsi sizin gibi bunu sohbete çevirmek, paylaşmak istemeyebilir. Şu yazdığınızdan sonraki alttaki yoruma bakın, ben olsam şu an vicdan azabından ölürdüm. Ki ben utandım sizin adınıza. Nerde öğrendiniz nasıl öğrendiniz o an ne hissettiniz sorgu memuru musunuz? Bir şeyi paylaşıyorsanız hedef kitlesini değil, bunu okuyacak herkes düşünmelisiniz, insaf ya.
Demiyim demiyim diyorum da.
Kocanızın ağız kokusundan oksijensiz kalmışsınız anlamakta güçlük çekiyorsunuz.
Lütfen daha fazla direnip daha fazla can sıkmayın.
Inanamayanlarin kendi sorunlariYa bide herkesin kendin gibi düşündüğünü sanmıyormusun belki müslüman değiliz dediklerine biz inanmıyoruz belki
Yok anlamıyor söylüyoruz söylüyoruz ıhhh