En sevdiklerinizin ölüm haberi

Ya ne alakasi var anlamadim ya yazmak isteyen dertlesmek.isteyen varsa dertlesmek.istedim istemeyen yazmasin nakadar abarttiniz ya

Abarttınız dediğiniz şey, sizin daha haberi almadan üzülmenize sebep olmuş bir şey bilmem farkında mısınız?

Bir acının üzerinden insanlar nasıl dertleşebilir.
Dertleşeceğim diye insanların acısını onlara hatırlatmak ne kadar vicdanlı?

Ben buraya ağlayarak dertleşip sizi rahatlatmaya çalıştığım zaman benim acımı kim dindirecek.

Biraz empati yapın.

Konunuz benide rahatsız etti.ben kimsemi kaybetmedim ama, kötü hissettim kendimi.gece gece aklıma, sizin sayenizde bu düşünceler doluştu.cocuklarim, eşim, annem, babam..onlara birsey olacak korkusunu nuksettirdiniz bana.çünkü benimde ankisiyete ve panik atak bozukluğum var.kendi hastalığınız depreşti diye, niye milleti de üzüyorsunuz?bu gece ;sayenizde bir çok insan annesine, babasına aglicak belki!ve bir çok insanında benim gibi ankisiyetesi uyutmicak.ne garip bir insansinsiniz?böyle acımasızca bir konu mu açılır?siz rahatlayın diye,burda Kim bilir kaç insanı üzdünüz?

Iyide ben silah zoruyla illede benle dertleseceksiniz yazacaksiniz buraya demiyorumki
..nerden biliyorsunuz belki bazi insalar benim gibi cani yaninca birilerine anlatmak ister hep anlatmak hep dinlenmek ister karsi taraftan...ya gercekten fazla abarttoniz ..lutfen rahatsizi olan ciksin konudan

Ben birkaç arayla annemi, babamı kaybettim. Her aklıma geldiğinde kalbim parçalanır ve her geçen gün sahada acı verir bana. İlk öğrendiğinizde çokta acı çekmiyorsunuz. Hani sıcağı sıcağına hissedilmez derler ya işte öyle bir şey oluyor. Zaman geçtikçe tarif edilemeyen veya edemediğim öyle bir acı geliyor ki içinize anlatmanın imkanı yok. Kaç yaşında olursanız olun annenin ve babanın eksikliği kalbinizi paramparça etmeye yetiyor. İki yıl oldu ama açım her geçen gün arttıkça artıyor. Şu anda bile bunları yazarken hüngür hÜngür ağlıyorum.
Anlayacağınız zor değil çok çok çok zor. Allah gerçekten sabır versin.

Madem rahatsiz oldunuz baslikta icerik belli zaten madem anksitiyite sende de var girip okumasaydin arkadasim..yazmis olmak icin yazmayin lutfen yaa

Silah zoru dayamıyorsunuz ama insan girip okuyor konuyu.
Aklında hiç yokken acısını deşmiş oluyorsunuz.

Dertleşmesine gerek mi var? Üzülmüş bir insan farkında bile değilsiniz.

Geyik ve muhabbet bölümünde bir sürü konu var. Oraya yazabilirsiniz.
Acılarını paylaşanlara anlatabilirsiniz.

Zaten burası muhabbet yeri değil. Yasak sohbet etmek.

Konunuz sırf bu sebepten bile kapanır.

Konunuzun başlığı bile yakıcı zaten.konuya girmesekte canımızı sikardın yani.boşuna kendini savunmaya çalışma. Başlığını değiştir bence...panik atagim tuttu filan yazaydın. Sonra içerikte de korkularından bahsedeydin. Millete bulaşmadan....

Madem rahatsiz oldunuz baslikta icerik belli zaten madem anksitiyite sende de var girip okumasaydin arkadasim..yazmis olmak icin yazmayin lutfen yaa

Kardeş sen nasıl duygusuz bişeysin bu kadar insan yaptığın yanlış diyorız, bi kendine gel

Allah sana sabir versin kardesim cok zor ikisinide pespese kaybetmis olmak...gecekten allah peygamber sabri vermis..allah sabrini veriyor derler hep...peki kac yil yada ay oldu canim kaybedeli....yoklukalarini gun gectikce daha da cokmu hissediyorsun...ama sunu biliyorsun degilmi...bu dunya gecici ve kavusma gunu var..dusuunsene rabbim en cok sevdiklerimizle bizleri bulusturacak insallah:)

Bide tutup milleti teselli ediyo ben böyle duyarsız insan görmedim cidden aşırı kızdım ya, insanların acısına saygı duymayı öğren önce, kendini rahatlatıcam diye kimsenin acısını deşemezsin

Teselli etmeyi bırak hala soruyor öyle mi şöyle mi böyle mi pesss

Kusura bakmayın, böyle olacağını düşünemedim, demek çok mu zor hala milleti kovma peşindesin?
Yapacağını yaptın zaten bari hatanı anla, eksilmezsin, kendine bir şey katmış olursun, insanların acısını deşmenin bu kadar kolay olmaması gerektiğini öğrenmiş olursun mesela

Sen dertlesmek terimini desmek olarak tanimliyorsan o senin meselen..k.i.b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…