Ya ne alakasi var anlamadim ya yazmak isteyen dertlesmek.isteyen varsa dertlesmek.istedim istemeyen yazmasin nakadar abarttiniz ya
Sana panik atak gecirten konuyu "yasayan" insanlardan anlatmasini beklemen abartmak degil mi?Ya ne alakasi var anlamadim ya yazmak isteyen dertlesmek.isteyen varsa dertlesmek.istedim istemeyen yazmasin nakadar abarttiniz ya
O zaman düşün böyle saçma sapan seyler krize girDestek almak istemiyorum suanda hap falan kullanmkk istemiyorum terapide.pahalli
Iyide ben silah zoruyla illede benle dertleseceksiniz yazacaksiniz buraya demiyorumkiAbarttınız dediğiniz şey, sizin daha haberi almadan üzülmenize sebep olmuş bir şey bilmem farkında mısınız?
Bir acının üzerinden insanlar nasıl dertleşebilir.
Dertleşeceğim diye insanların acısını onlara hatırlatmak ne kadar vicdanlı?
Ben buraya ağlayarak dertleşip sizi rahatlatmaya çalıştığım zaman benim acımı kim dindirecek.
Biraz empati yapın.
Madem rahatsiz oldunuz baslikta icerik belli zaten madem anksitiyite sende de var girip okumasaydin arkadasim..yazmis olmak icin yazmayin lutfen yaaKonunuz benide rahatsız etti.ben kimsemi kaybetmedim ama kötü hissettim kendimi.gece gece aklına sizin sayenizde bu düşünceler doluştu.cocuklarim, eşim, annem, babam..onlara birseyardım olacak korkusunu nuksettirdiniz bana.çünkü benimde ankisiyete ve panik atak bozukluğum var.kendi hastalığınız depreşti diye, niye milleti de üzüyorsunuz?bu gece ;sayenizde bir çok insan annesine, babasına aglicak belki!ve bir çok insanında benim gibi ankisiyetesi uyutmicak.ne garip bir insansinsiniz?böyle acımasızca bir konu mu açılır?siz rahatlayın diye,burda Kim bilir kaç insanı üzdünüz?
Iyide ben silah zoruyla illede benle dertleseceksiniz yazacaksiniz buraya demiyorumki
..nerden biliyorsunuz belki bazi insalar benim gibi cani yaninca birilerine anlatmak ister hep anlatmak hep dinlenmek ister karsi taraftan...ya gercekten fazla abarttoniz ..lutfen rahatsizi olan ciksin konudan
Iyide ben silah zoruyla illede benle dertleseceksiniz yazacaksiniz buraya demiyorumki
..nerden biliyorsunuz belki bazi insalar benim gibi cani yaninca birilerine anlatmak ister hep anlatmak hep dinlenmek ister karsi taraftan...ya gercekten fazla abarttoniz ..lutfen rahatsizi olan ciksin konudan
Madem rahatsiz oldunuz baslikta icerik belli zaten madem anksitiyite sende de var girip okumasaydin arkadasim..yazmis olmak icin yazmayin lutfen yaa
Allah sana sabir versin kardesim cok zor ikisinide pespese kaybetmis olmak...gecekten allah peygamber sabri vermis..allah sabrini veriyor derler hep...peki kac yil yada ay oldu canim kaybedeli....yoklukalarini gun gectikce daha da cokmu hissediyorsun...ama sunu biliyorsun degilmi...bu dunya gecici ve kavusma gunu var..dusuunsene rabbim en cok sevdiklerimizle bizleri bulusturacak insallah:)Ben birkaç arayla annemi, babamı kaybettim. Her aklıma geldiğinde kalbim parçalanır ve her geçen gün sahada acı verir bana. İlk öğrendiğinizde çokta acı çekmiyorsunuz. Hani sıcağı sıcağına hissedilmez derler ya işte öyle bir şey oluyor. Zaman geçtikçe tarif edilemeyen veya edemediğim öyle bir acı geliyor ki içinize anlatmanın imkanı yok. Kaç yaşında olursanız olun annenin ve babanın eksikliği kalbinizi paramparça etmeye yetiyor. İki yıl oldu ama açım her geçen gün arttıkça artıyor. Şu anda bile bunları yazarken hüngür hÜngür ağlıyorum.
Anlayacağınız zor değil çok çok çok zor. Allah gerçekten sabır versin.
Lutfen rahatsiz olan konudan ciksinKardeş sen nasıl duygusuz bişeysin bu kadar insan yaptığın yanlış diyorız, bi kendine gel
E tabi algılar kapalı bayaLutfen rahatsiz olan konudan ciksin
Teselli etmeyi bırak hala soruyor öyle mi şöyle mi böyle mi pesssBide tutup milleti teselli ediyo ben böyle duyarsız insan görmedim cidden aşırı kızdım ya, insanların acısına saygı duymayı öğren önce, kendini rahatlatıcam diye kimsenin acısını deşemezsin
Kusura bakmayın, böyle olacağını düşünemedim, demek çok mu zor hala milleti kovma peşindesin?Madem rahatsiz oldunuz baslikta icerik belli zaten madem anksitiyite sende de var girip okumasaydin arkadasim..yazmis olmak icin yazmayin lutfen yaa
Teselli etmeyi bırak hala soruyor öyle mi şöyle mi böyle mi pesss
Sen benim konuma niye taktin arkadasim ya dertlesmek istiyorumDERTLESMEKKKK belki bende cok aevdigim birilerini kaybettum...yani konuyu nerelerw cektiniz yaE tabi algılar kapalı baya
Sen dertlesmek terimini desmek olarak tanimliyorsan o senin meselen..k.i.bBide tutup milleti teselli ediyo ben böyle duyarsız insan görmedim cidden aşırı kızdım ya, insanların acısına saygı duymayı öğren önce, kendini rahatlatıcam diye kimsenin acısını deşemezsin
Yaş bide 26..........Sen benim konuma niye taktin arkadasim ya dertlesmek istiyorumDERTLESMEKKKK belki bende cok aevdigim birilerini kaybettum...yani konuyu nerelerw cektiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?