Cok acimasizca buldum konunuzu. O ana donmelerini istemissiniz resmen. Insallah kimseyi uzmemissinizdir.
Bu Nasıl soru ya. Ayıptır günahtır!
Konuya aciklamasini duzenledimNeden sordun ki böyle bişeyi?
Rabbim.suan hasta yataginidaki babniza acil sifaalar verip sizlere bagislasin canimbabami cumartesi gunu kafa carpmasina bagli kismi felcle hastaneye goturduk.tomografide tumor oldugunu ogrendik beyninde.kafa carpmasina bagli oodem ve kanamada vardi.5saatlik ameliyata alindi iki gundurde yogun bakimda.yasadiklarimi bi ben bilirim bi Allah.cok aciyo canin cokk.babam yogun bakimdan ciksin duzelsin elini birakir ayagini operim.cok ozluyorum onu cok seviyorum
Aciklamayi okuyun lutfen..duzenledim konuyuÖzellikle anne babası ölenlere sorduğun için kendimi şanslı hissetmeliyim galibaben hiç hoslanmadım bu konudan çok basit birseymis gibi yazmami mi bekliyorsun ...Ağızindan ne kolay dökülmüş sözler ama bende bu kadar kolay değil.
Ya ne alakasi var anlamadim ya yazmak isteyen dertlesmek.isteyen varsa dertlesmek.istedim istemeyen yazmasin nakadar abarttiniz yaKonuyı düzenlemişsin ama ben bu yaptığını çok şımarıkça buldum.
Destek almak istemiyorum suanda hap falan kullanmkk istemiyorum terapide.pahalliPanik atağın varsa Dr a git destek al böyle birşey sorulur mu?
Evet hastalik.2 gundur babama.agliyorum birgun elbet hepimiz.olucwz ama.olum.korkusunu atamiyorum.icimden daha oncede koni acmisytim bi turlu RhatlayamiyorimBu bir hastalık ve tıpta adı vardı şu an hatırlayamıyorum. Bence bir doktora gitmelisin. Olmadan olmuş gibi düşünmek seni yıpratır.
Abartmak değil bu HASSAS davranmayı bilmek sadece, sanada tavsiye ederim..Ya ne alakasi var anlamadim ya yazmak isteyen dertlesmek.isteyen varsa dertlesmek.istedim istemeyen yazmasin nakadar abarttiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?