• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En sevdiklerinizin ölüm haberi

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
Ozellilkle anne babasi olenlere soruyorum ..o haberi aldiginizda ne hissettiniz ne dusundunuz.nasil nerde aldiniz o aci haberi....dedikleri gibi tamamen dunya duruyormu...
NOT:sakin yanlis anlamayin bu konuyu acmamdaki sebep suan panikatak geldi babam ve annemi kaybetme korkum yine nuksetti...olum kacinilmaz birsey bunu yasayacaksam bir gun yasamis kardeslerimden güc almak istiyorum:(
Daha oncede panik.aninda buna benzer konu acmistim

Son düzenleme:
babami cumartesi gunu kafa carpmasina bagli kismi felcle hastaneye goturduk.tomografide tumor oldugunu ogrendik beyninde.kafa carpmasina bagli oodem ve kanamada vardi.5saatlik ameliyata alindi iki gundurde yogun bakimda.yasadiklarimi bi ben bilirim bi Allah.cok aciyo canin cokk.babam yogun bakimdan ciksin duzelsin elini birakir ayagini operim.cok ozluyorum onu cok seviyorum

Özellikle anne babası ölenlere sorduğun için kendimi şanslı hissetmeliyim galiba:KK20: ben hiç hoslanmadım bu konudan çok basit birseymis gibi yazmami mi bekliyorsun ...Ağızindan ne kolay dökülmüş sözler ama bende bu kadar kolay değil.

babami cumartesi gunu kafa carpmasina bagli kismi felcle hastaneye goturduk.tomografide tumor oldugunu ogrendik beyninde.kafa carpmasina bagli oodem ve kanamada vardi.5saatlik ameliyata alindi iki gundurde yogun bakimda.yasadiklarimi bi ben bilirim bi Allah.cok aciyo canin cokk.babam yogun bakimdan ciksin duzelsin elini birakir ayagini operim.cok ozluyorum onu cok seviyorum
Rabbim.suan hasta yataginidaki babniza acil sifaalar verip sizlere bagislasin canim

Evet cidden acımasızca.

Konu başlığını okuyup girmek istemedim.

Acı haber aldınız diye fakat bu diğer insanların acını gün yüzüne çıkartma olayı olmuş.

Panik sırasında mantıklı kararlar alamıyorsanız biraz beklemelisiniz.

Özellikle anne babası ölenlere sorduğun için kendimi şanslı hissetmeliyim galiba:KK20: ben hiç hoslanmadım bu konudan çok basit birseymis gibi yazmami mi bekliyorsun ...Ağızindan ne kolay dökülmüş sözler ama bende bu kadar kolay değil.
Aciklamayi okuyun lutfen..duzenledim konuyu

Bu bir hastalık ve tıpta adı vardı şu an hatırlayamıyorum. Bence bir doktora gitmelisin. Olmadan olmuş gibi düşünmek seni yıpratır.

Bu bir hastalık ve tıpta adı vardı şu an hatırlayamıyorum. Bence bir doktora gitmelisin. Olmadan olmuş gibi düşünmek seni yıpratır.
Evet hastalik.2 gundur babama.agliyorum birgun elbet hepimiz.olucwz ama.olum.korkusunu atamiyorum.icimden daha oncede koni acmisytim bi turlu Rhatlayamiyorim

Back