- 11 Nisan 2007
- 82.983
- 481.576
Diğer şarkılarını dinle mutlakaİlk kez dinledim,guzelmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer şarkılarını dinle mutlakaİlk kez dinledim,guzelmis
Bir kaç tanesini biliyorum ama dinlemeye değer belli ,dinleyeceğimDiğer şarkılarını dinle mutlaka
Orijinal atacaktım aslında, ama ne kadar da değişmemiş sesi değil mi o yüzden yenisini attımOrijinal hali özellikle
Ses aynı kesinlikle ilk halleri hep o dönem ki duyguları hatırlattığı için daha bir içime işliyor benim ,yoksa bu hali de çok hoşOrijinal atacaktım aslında, ama ne kadar da değişmemiş sesi değil mi o yüzden yenisini attım
Çok güçlü bi sesi var, şarkıları da öyle ve unutulmayacak sanatçılardanSes aynı kesinlikle ilk halleri hep o dönem ki duyguları hatırlattığı için daha bir içime işliyor benim ,yoksa bu hali de çok hoş
İyi ki var dediklerimizdenÇok güçlü bi sesi var, şarkıları da öyle ve unutulmayacak sanatçılardan
Fark ettin mi bilmiyorum, Ceylan Ertem kadın vokal kullanmış, Levent Yüksel' in vokalisti yok. Bu şarkı zor gerçekten, herkesin harcı değil.İyi ki var dediklerimizden
Kesinlikle değil evet çoğu yeni şarkıcı vokalisti olmadan bir hiç,eski nesil zaten volalistlikten gelme olduğu için belki de hiç ihtiyaç duymuyorFark ettin mi bilmiyorum, Ceylan Ertem kadın vokal kullanmış, Levent Yüksel' in vokalisti yok. Bu şarkı zor gerçekten, herkesin harcı değil.
Sertap Erener-Vur Yüreğim