Aynen aretimNasıl da bulmuşum
Güncenin sesini çok severdim
Yok oldu gitti nedenseGüncenin sesini çok severdim
Niye bilmiyorum ancak lise dönemimin şarkısı, Fettah Can boş bardak şarkısı o kadar hoşuma gidiyo o kadar mutlu ediyor ki. Ama kasıtlı açınca değil, rastgele bir yerde duyduğumdaAklında,kalbinde yer eden şarkıları paylaşmak isteyen varsa beklerim
Hepimizin hayatında böyle bir ya da bir kaç şarkı var,dinleyince hala o günlere götürüyor:)Niye bilmiyorum ancak lise dönemimin şarkısı, Fettah Can boş bardak şarkısı o kadar hoşuma gidiyo o kadar mutlu ediyor ki. Ama kasıtlı açınca değil, rastgele bir yerde duyduğumda
Evet o kadar güzel ki. Sevdiğim şarkıları bazen trafikte başkasının arabasında duyunca, radyoda denk gelince çok mutlu oluyorum sebepsiz. Hemen şarkıyı dinleyesim geliyor . Birde lovely şarkısı içimi rahatlatıyorHepimizin hayatında böyle bir ya da bir kaç şarkı var,dinleyince hala o günlere götürüyor:)
Bazı şarkılar iyi ki var kesinlikleEvet o kadar güzel ki. Sevdiğim şarkıları bazen trafikte başkasının arabasında duyunca, radyoda denk gelince çok mutlu oluyorum sebepsiz. Hemen şarkıyı dinleyesim geliyor . Birde lovely şarkısı içimi rahatlatıyor
Bilmeyenlerdenim,hemen dinleyeyim
Herkes bilmez
Yönetmedi Gülşen Aybaba birçok klibi yönetmiş tek bir albüm yapmıştı diye hatırlıyorum hepsi kendi yazdığıBilmeyenlerdenim,hemen dinleyeyim
Belki o yüzden duymamisimdirYönetmedi Gülşen Aybaba birçok klibi yönetmiş tek bir albüm yapmıştı diye hatırlıyorum hepsi kendi yazdığı