- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.379
Aynen aretimNasıl da bulmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aretimNasıl da bulmuşum
Yok oldu gitti nedenseGüncenin sesini çok severdim
Niye bilmiyorum ancak lise dönemimin şarkısı, Fettah Can boş bardak şarkısı o kadar hoşuma gidiyo o kadar mutlu ediyor ki. Ama kasıtlı açınca değil, rastgele bir yerde duyduğumdaAklında,kalbinde yer eden şarkıları paylaşmak isteyen varsa beklerim
Hepimizin hayatında böyle bir ya da bir kaç şarkı var,dinleyince hala o günlere götürüyor:)Niye bilmiyorum ancak lise dönemimin şarkısı, Fettah Can boş bardak şarkısı o kadar hoşuma gidiyo o kadar mutlu ediyor ki. Ama kasıtlı açınca değil, rastgele bir yerde duyduğumda
Evet o kadar güzel ki. Sevdiğim şarkıları bazen trafikte başkasının arabasında duyunca, radyoda denk gelince çok mutlu oluyorum sebepsiz. Hemen şarkıyı dinleyesim geliyor . Birde lovely şarkısı içimi rahatlatıyorHepimizin hayatında böyle bir ya da bir kaç şarkı var,dinleyince hala o günlere götürüyor:)
Bazı şarkılar iyi ki var kesinlikleEvet o kadar güzel ki. Sevdiğim şarkıları bazen trafikte başkasının arabasında duyunca, radyoda denk gelince çok mutlu oluyorum sebepsiz. Hemen şarkıyı dinleyesim geliyor . Birde lovely şarkısı içimi rahatlatıyor
Herkes bilmez
Yönetmedi Gülşen Aybaba birçok klibi yönetmiş tek bir albüm yapmıştı diye hatırlıyorum hepsi kendi yazdığıBilmeyenlerdenim,hemen dinleyeyim
Belki o yüzden duymamisimdirYönetmedi Gülşen Aybaba birçok klibi yönetmiş tek bir albüm yapmıştı diye hatırlıyorum hepsi kendi yazdığı