- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.057
- 43
Ah birde paylaşmayı bilsem ufuk yıldırım tutkunum da var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah birde paylaşmayı bilsem ufuk yıldırım tutkunum da var
Dırek soyleyınce sol tarafta his kaybı oluyo dolaylı soyleyınce unutuyrum yasımı sankıBınıstan 1 yaş küçüğüm demek yerine bi havalar
Youtubeda istediğimiz videoyu açıyoruz,hemen altta "paylaş" yazan yere tıklıyoruz, bir sürü seçenek çıkar., "bağlantıyı kopyala" yapıp,gelip buraya mesaj yazar gibi yapistiriyoruz:)Ah birde paylaşmayı bilsem ufuk yıldırım tutkunum da var
You tube linkini direk mesaj kutusuna yapıştırın ve cevapla seçeneği ile yollayın:)Teşekkür ederim
Kim öyle olmadı kiBunu da soylerken saclarımı savurup cok da yabancı pop sarkıcıları gıbı oluyodum emınım oyleydımmm
Bağlantıyı koplaya yok bende bakıyorum paylaş vs şeyler var koplaya yokYoutubeda istediğimiz videoyu açıyoruz,hemen altta "paylaş" yazan yere tıklıyoruz, bir sürü seçenek çıkar., "bağlantıyı kopyala" yapıp,gelip buraya mesaj yazar gibi yapistiriyoruz:)
BebağmsinBunu da soylerken saclarımı savurup cok da yabancı pop sarkıcıları gıbı oluyodum emınım oyleydımmm
Özelden atayım ,bakalım aynı miBağlantıyı koplaya yok bende bakıyorum paylaş vs şeyler var koplaya yok
Paylaş,bağlantıyı kopyalaBağlantıyı koplaya yok bende bakıyorum paylaş vs şeyler var koplaya yok