• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En sevdiğiniz parfüm hangisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
En SEvdiĞiNiz ParFüM HaNgiSi ? ErKeK PArFümü KuLLAnIr mıSıNıZ ?

:sm_cool:

börbürüs clasik böylemi yazılır tam olarak bilemiyorum:uhm:erkek parfümü kullanmıyorum ama çok hoşuma gidiyo kokuları arada sıra eşimin parfümünü sıkıyorum:icecream:

evet ben kullanıyorum....dolce gabbana-Givenchy Pí -Rochas hepsine çok güzel

parfüm seçimim ruh halime göre değişiyor yerimsenibenama erkek parfümlerinin kokularına bayılırım :1rolleyes:ama kullanmam:1closedeyes:

:lepi: KENZO AMOUR !!! :lepi:
Erkek kokusu kullanırsam da sewgilim kokusu; ROCHAS ya da BRÜT 'ü kullanırım.. Şeniz

WİSH kullanıorum
sewgülümde de caldionu cok seviyorumm coksekeriremsuŞeniz

nedense erkek parfümleri bana daha çekici geliyor.hatta kendi parfümüm dururken eşimin parfümünü kullanıyorum.ama özellikle gidip erkek parfümü almıyorum kendim için.erkek parfümlerinin kokular daha kalıcı arkadaşlar.

çok severim ve kulanıırım ara sıra bi parfüm çok hoşuma gidio resmen arayıp bulmuştum ve almıştım 2 3 tane kendime fiyatıda çok uygundu valla kokusu süper ama ismi benim aldıgımda planet yazıo böle bişelerdi tam bilemiorum

lancome miracle, lacoste pink, estee lauder emerald dream
bide avonun bi kac parfumu erkek parfumu kullanmıyorum ben ama erkek parfumleri daha kalıcı

Son düzenleme:
burberrys weekend , kenzo kendim kullanırım erkek parfümü de armani code nin kokusunu severim ama sıkmam sırnaşık şey

bruno banani(favorim), yria(biraz ağır ama daha özel zamanlarda kullanırım)
erkek parfümlerini ben de beğenirim bazen ama hiç kullanma girişiminde bulunmadım:)

en sevdiğim parfümler dkny ve gucci envy tavsiye ederim kızlar bi deneyin.erkek kokularınada bayılıyorum chanel coco ve chanel alure kardeşim kullanıyo acayip bişey arada ben de kullanıyom

tavsiyem tam bi koku isteyenlere awondan faraway
onun dışında doğal koku olsn temiz koksun ferah olsun ağır olmasın dersenz
nıvea nın fısfıslı bi parfümü war deoparfüm...

ben abimin seçimlerine hastayım ama erkek kokusu kullanacak kadar değil :kahve:

O kadar cok degisik parfümüm olmasina ragmen 15 senedir bu parfüm hep bulunur bende.
En sevdigim vazgecemedigim parfüm budur.
JILSANDER SUN
jilsandersunwqw2.jpg

benimde candy m varr:) bide celebre alcamm:)little black dress i de çoook seviommm:)
erkek parfümleri daa kalıcı oluoo ama sıkmamm

COLOURS OF LOVE ve PUR BLANKA (kokuları cok hafif cok hoşuma gidio )

Back