Anket En sevdiğiniz balık?

En sevdiğiniz balık?

• Hamsi

OY: 30 22,1%
  • Çupra

OY: 21 15,4%
  • Mezgit

OY: 11 8,1%
  • Alabalık

OY: 9 6,6%
  • Palamut

OY: 10 7,4%
  • Ton balığı

OY: 2 1,5%
  • Çinekop

OY: 5 3,7%
  • Levrek

OY: 14 10,3%
  • İstavrit

• Somon

OY: 10 7,4%
  • Lüfer

• Barbunya

OY: 9 6,6%
  • Kefal

OY: 0 0,0%
  • Uskumru

OY: 1 0,7%
  • Kalkan

• Zargana

• Sazan

• Balığı hiiiç sevmem :1shok:

• Ankete Katılan
    136
ben hepsini severim hamsi hariç hamsi yerken kılçıkmı yiyom derisinimi etinimi belirsizCADIARZU,şöyle bol etli olucak bide yanında talator offffff canım çektiiiicokacimcoookcokacimcoook

benim favorim ızgara çupra küçük balık sevmiyorum baksanıza nasıl da güzel görünüyor cokacimcoook
dscn5992_1.jpg

çupra ocakta.eşim süper yapar.balık ve ete elimi sürmem zaten.sıfır yağ ile tavada yapar.eşimin yaptığının dışında balık yemem zaten.hamsiyi de süer yapar.dizer böyle tavaya.aynen öyle çıkar tavadan.ya bir de hamileyim olacak iş mi yani bu :(( hamsi de çıkmadı ki daha :((

Hem tutmasını,hem yemesinecokacimcoook bayılırım.Ama her balığın pişirme tekniği ayrıdır.Levreği pek tutmam denizlerin çöpçüsü,pisboğazlısıdır ne bulsa yer.Favorim kaya barbunu tadına doyum olmaz.Bide mercan:asigim:,bide fangiri:asigim:,bide dülger:asigim:,bide lüfer:asigim:,bide çupra:asigim:v.b..v.b..

çupra levrek .. en sevdiklerim..
bide dil balığı ama mangalda olursaa..
bide karides ama guveçte olursaa..
bide midye yide çok severim ama guvenilir yerden olursaa...

somon seçtim,ama hepisini çoook seviyorum,dün eşim balağa gitti,bir sürü dil balığı getirdi,ben temizledim,hafifi una buladım ve tereyağıda kızarttım,çook lezzetli,yanında bol salata ile,offf:lepi:
dilb.jpg
photo0775.jpg

Back