• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En sevdiğiniz abur cubur hangisi?

En sevdiğiniz abur cubur?

• Gofret

OY: 15 4,4%
  • Çikolata

OY: 125 36,8%
  • Cips

OY: 115 33,8%
  • Kuruyemiş

OY: 27 7,9%
  • Dondurma

OY: 49 14,4%
  • Diğer...Lütfen belirtin

OY: 9 2,6%

• Ankete Katılan
    340

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
358
Valla çocuklara söyleniyoruz sağlıklı beslenin abur cubur yemeyin diye ama yapılan bi araştırmaya göre kadınlar özellikle adet dönemlerinde aşırı abur cubur tüketiyolarmış...
Peki sizin vazgeçemediğiniz abur cuburlar neler?

Şahsen bewn hiç birini ayırt etmem. Çikolata, dondoruma, kuruyemiş, cips ne olursa yerim...Doyma duyum yok galiba...

cekırdegın her turlusu kaydirigubbakcemile3

yazin dondurma kisin gofret tarzi
ama daha cok meyve yemeye calisiyorum abur cubur cekince canim

halley:roflol::roflol:
bir markanın kremalı gofreti
bitter çukulata
şan fıstığıı
erik,çilek,kiraz[yazın hamur işi ve büsküvi tarzı yemem :lepi: meyve yerim]:roflol:
dodurmacı kardeşllerim olduğu içinn artııkk yemekten bıktımm..:roflol::roflol::roflol::roflol:

cıps ve kola ıkılısı.ama artık yemıyorum kılo vermek ıcın ugrasıyorum

cips severim ama cok yememeye calisirim, cikolata da severim ama fazla yiyemem
rahatsiz ediyo dengede tutuyorum galiba:icecream:

:utangac: :emir_bebek: cokacimcoook
kafamçokkarıştı delikafadulden
patetes cippsi :)) bademli antep fıstıklı fındıklı çikolatalarr çikolatalı gofretlerrrr.......fındık kajuu.....üzerine sıcak çikolata ve fındık dökülmüş dondurmaaaaaa yamyam yam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cips dibini görmeden brakamiyorum malesef :( illa acdigim paketi bitircem :(

ben misir cipsi ve yanina kola.ama burda pek yok cips.

adet döneminde olmasam bile cikolatadan vazgecemem hayatımın en leri içe:asigim:risinde aşkım ya o benim

Aslinda hepsi ama dondurmayi ayri bi severim ozellikle yazin :icecream: kisinda gofret..birde kahvenin yaninda cikolata cipsde cok severim ama yememeye calisiyorum uff niye hep guzel olan seyler zararli yaa :çok üzgünüm:

Back