Anket En sevdiğin kim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En sevdiğin kim?

• Ankete Katılan
    115
cok zor bi soru..ayrim yapamam ki...kocam,annem,babam,agabeyim,yegenim,yengem...hayatimin en degerli varliklari...Allah kimseye sevdiklerinin acilarini yasatmasin

Kendimi dedim

Önce kendini sevmekle başlar herşey,sonra o sevgi her tarafa yayılır... :1closedeyes:

cocugum ve esım yok..ailem en kıymetlimdir.. ama kendimide cok sevıyorum yaa ben.. bilemedim şimdii kimi daha cok sevdigimi :23:

şu aşamada çocuklarım. çünkü bana muhtaçlar. yarın büyüdüklerinde kendi ayakları üzerinde durduklarında sanırım en çok kendimi severim ki başkalarını sevmeye gücüm olsun

kendim diyenleri daha gerçekçi buluyorum. önce eşim ve ailem diyenlerede şaşıyorum. seviyom işte sok gözüne gözüne

başlığı açan arkadaştan af diliyerek sormak isterim çünkü niyet çok açık olmamış
beşeri olarak mı en sevdiğimiz kim yoksa hayvanlar da dahil mi
ya da ilahi bir aşk var mı sualin içinde??
hem sevgi stabil bir şey değil ki değil ki, bugun ailem derim yarın bir evladım olur onu seçerim
biraz tuhaf değil mi bir kalıba indirgemek sevgiyi?

başlığı açan arkadaştan af diliyerek sormak isterim çünkü niyet çok açık olmamış
beşeri olarak mı en sevdiğimiz kim yoksa hayvanlar da dahil mi
ya da ilahi bir aşk var mı sualin içinde??
hem sevgi stabil bir şey değil ki değil ki, bugun ailem derim yarın bir evladım olur onu seçerim
biraz tuhaf değil mi bir kalıba indirgemek sevgiyi?

yukarıda anket var cnm :34:

Back