Saç Rengi ve Saç Boyama En Seksi Saç Rengi Hangisi Kizlar

yüzüne makyajına giyimine ten rengi ve yüz yapısına göre degişir.. ben siyah saclıyken daha cok begeni ypluyorum sarı saclıyken kötü görünüodum cünkü tasıyamıyorum sarı sacı... ama bazı arkadaslarım var sarı sac acayip yakısıyo.. kızılda yakısana cok yakısıyo... erkeklerinde takıntısı yok bence yeterki bayan sac rengini herseyiyle tasıyabilsin.. biraz makyajdan giyimden anlasın birazda alımlı olsun o zaman seksi gelir her saç :)

valla bence ya sarı olmalı ya siyah ara renklerden pek haz etmiyorum..
yolda yürürken de yalnız bu saç rengine sahip kızlar dikkatimi çekiyor
bence erkeklere de sorsak çoğu sarı der malum seksi diye adı çaıkmış birçok hatunun saç rengidir..
ama siyah da yakışınca acayip bişi oluyo

bence en seksi saç rengi kesinlikle sarı....esmer olun beyaz tenli olun buğday olun....kendine yakışan biraz makyaj ile sarı saçla harikalar yaratabiliyo bayanlar....ve erkeklere göre de sarı saç baş tacı...hepimizin bildiği üzere...bence de öyle zaten....sarı saç hem güzel hem seksi hem şık....hemde şıkır şıkır....

ya akadaşalar bu bence kişinin teniyle alakalaı bir olaya eğer beyaz tenli bir kadın saçını platin sarısına boyarsa sexsilikden çok ruh gibi olur yada soluk tenli bir kadın saçını kızıla boyarsa yine çok saçma durur onun içindirki herkes kendine yakışanı yapmalıdırki sexsi dursun

Elbette platin renkler. Bakır harelerle süslü, bir kahvede tercihim...

bi sarı saclı olarak katılıyorum cnm kaydirigubbakcemile5 ama güzel sarı sac bi bayanda görsemde bana seksi geliyo bilmiyorum belki bayanlarda sarısı sacı cok sevdigimden tabi güzel sarıyı yakısanı ... ama mesela bukadar sarı sac asıgı olmama ragmen mavi siyah sac diyolar ya bn birinde görmüstüm onu , düz ama havalı bi fön ucuk pembe ruf falan sürmüs, allık böle cok tatlı ve seksi durmus yaf kaydirigubbakcemile2

Dore karamel bronz tenle... bence sarı artık demode ya, siyah ta çok sert gösteriyo...
söle karamel saçlar hafif bronzluk ıslak dudaklar renkli gözler bence süper sositososito

seksi olan saç rengi değildir kadının kendisidir önemli olan her koşulda seksi gözükmeyi bilmek...

kadın eğer seksiyse her saç rengiyle seksi olur o ayrı konu da=) genelde siyah saçtır herhalde=)

ben en seksi saç rengi şudur yada budur demeyi doğru bulmuyorum..
bence en seksi saç rengi kişinin doğal saç rengidir...veya doğal rengiyle aynı renkte olan boya rengidir..

benim denemediğim renk kalmadı ama kendimi yine en seksi olarak kendi saç rengimle hissettim..
kendi saçım koyu kestaneydi ve şimdi koyu kestaneye boyuyorum ve en seksi renk diyebilirim..
çünkü kendi rengim...

BENCE SEKSI GORUNMEYI BILMEK GEREK ANNEM HEP DERDI CIRKIN KADIN YOKTUR BAKIMSIZ KADIN VARDIRyerimseniben BI ARKADASIMZNDA DEDIGI GIBI UZN SACLILAR DA SEKSIDIR TABII ILLAKI BI RENK SOLEMEK GERKIRSE CANLITONLARDA BI KIZIL BE SICAK SARI TONLARI DA SEKSI DIORUM BOLE UC TONLAR DA CARPICI SEKSI GOSTERIR SIYAHTA COK ASIL BI RENKTIR

kızıl tabiki erkekler kızıla bayılıyo hatta kanıtlanmış da bu bi haberde okumuştum
araştırmalara göre kızıl saçlı kadınlar daha çok sevişiyormuş
saç renkleri onları daha da alımlı daha da güzel gösterdiği için karşısındaki erkek daha da arzuluyormuş
ben haberin yalancısıyım
dip not: ben de kızıl saçlıyım benim de erkek arkadaşım saçlarımı kızıl dışında bi renk yapmamı pek sevmiyo bakalım ilerde ne olcak

işe erkekleri sokarsak çıkamayız sanırım. çünkü bir sarışın modası var erkeklerde biz bayanlara beyaz ten sarı saç abes geliyor ama erkeklere çok sexy geliyor bir çok erkek arkadaşım da söyledi bunu. ama tabi kişiden kişiye fark eder yaşına bulunduğu ortama çevresine ten ve göz rengine ...ben siyah saçlıyken sexy dim sanırım beyaz ten mavi siyah saç...şimdi sıcak kahve saçlarım kaşlarım da aynı renk olunca tenimle çok uyumlu oldu herkes kesinlikle değişme diyor.yaşım 22 olduğu için sexy olma kaygım yok henüz bu saç rengi çok tatliş kanımca

Son düzenleme:
valla benim de erkek arkadaşım "sarışın olma da ne olursan ol" diyor sarı saçtan nefret ediyor hiç de güzel olmadığını düşünüyor kızıl saç takıntısı var onda =)

kişiden kişiye tenine tavrına göz rengine yaşına göre değişir bence..

ama siyah, sarı gibi uç renkler daha çarpıcı bance..

tabi sadece saç rengiyle değilde fiziği giyim tarzı makyajı tavırları insana seksilik katar bence.ama kızılın açık tonları çok daha dişi bir hava veriyor kadına:)özellikle bembeyaz bir ten ve yeşil iri gözlerle muhteşem oluyor:)ben denedim bana hiç yakışmadı mesela sarı her zaman moda olacak tek renktir bence dünya var oldukçada kadınların asla vazgeçmeyecekleri renktir sanırım:)çünkü insana olduğundan farklı bir hava veriyor yeterki doğru sarı tonunu bulabilesin.kahve,karamel,kestane ve buna benzeyen tonlar sürekli değişiyor ama sarı herdaim var.mavi-siyaha gelince ben hiç seksi bulmuyorum bu rengi daha çok marjinal bir havası var bence.yıllar önce kullandığım bir renk mavisiyah.uzun ve düz kullanıldığında kişiye entel bir hava veriyor tabi giyim tarzıylada destekleyerek ama seksi demek pek doğru olmaz.kısacası eğer ten rengin beyaz ve gözlerin renkliyse kızıl ama açık kızıl kırmızıya yakın tonlar kesinlikle gözleri üstüne çekecektir.

ya burda hep erkekler sarı sever yada sarıyı asla sevmez kesinlikle kızılı severler ,bakır renk erkeklerin vazgeçilmezi vb. gibi şeyler yazılmış:))sonuçta her insanın zevki ayrıdır bizde öyle değilmiyiz kimimiz kumral,kimimiz sarışın,kimimiz esmer erkekleri beğeniriz.birde aslında güzel ve çekici gelen yüzüdür kadının saç ona dekor yapıyor o kadar:)çirkin bir yüzde dünyanın en güzel saçı olsa ne olur erkek için çirkin olur o kadın:)yada sarışın beğenen bir erkek çok güzel bir esmeri çirkin bir sarışına tercih etmezmi sanki:)onun için ten rengine en çok giden renk seksidir her zaman çünkü göze daha hoş görünürsün.resminide koymadığın için yorum da yapamıyorum bu konuda.ama beyaz bir ten hemen her rengi taşıyabiliyor eğer öyle biriysen gözlerinde renkliyse benim fikrim kırmızıya yakın ton kızıllar.uygun makyajla süper ötesi olursun tabi dediğim gibi yüz hatları çok önemli bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…