Saç Rengi ve Saç Boyama En Seksi Saç Rengi Hangisi Kizlar

ELZKRY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
312
1
96
İzmir
SARI(ALTIN,KÜL)
SİYAH(MAVİ SİYAH)
KAHVERENGİ(AÇIK KAHVE,KOYU KAHVE)
KIZIL
BAKIR...... VS.

SİZCE HANGİSİ KIZLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

değerli üyeler..linc eklemek yasktır..bilginize..güzel payşımlar dilerim...
[AŞKIMLA BENİM SİTEM

Son düzenleyen: Moderatör:
Platin sarı yada mavi siyah. Uç renkler iyidir. Ama bakırdan hiç haz etmem insanın görünüşünü basitleştirdiğine inanıyorum.

vvaalla benimkilerde mavi siyah cidden hoş duruyor tavsiye ederim.kızılda güzeldir ama daha sık boyatmak gerekir onuda denedim

bence kızıl tonları çok güzel ten rengine uygun seçilirse en seksi renk.. mavi siyah seksilikten çok asillik katıyor insana ama çok severim o rengi de insanı inanılmaz değiştiriyor

tabiki ilk olarak kızıl bide ten beyazsa harika oluyo jeyyarama koyu kızıl olucak.ikinci sırayı siyah alıyo

tabiki kızıl ama ten rengine uyan en romantik kızılı ve sexi kzılı bulmak lazımm

kırmızı arkadaşlar, doğrudan kırmızı... ama tutturmak çok zor, kuaförler kırmızı deyince açık kızıl algılıyor, kuzenim ısrarla uğraşmıştı bunun için, sonunda yurt dışından gelen özel bir boya bulmuştu...

bence mavı sıyah ve kızıl ıkısınıde kullandım arkadaslarım mavı sıyahı cok beğendıler ve cok seksı duruyo esımın tavsıyesıydı mavı sıyah ve doru secım

sarı bence
tabi ten rengine uygunsa kişinin yoksa basit gözüküyor.
esmerler esmer kalsın bence

Ben kesin şu renk diyemeyeceğim. kişiye göre değişiyor bence. Kimi sarı saçlı seksi, kimi siyah, kimi kızıl.

bence kumrallar dısında yani ara renkler dısındakiler guzel.beyaz tenlilere kızıl,hem beyaz hem renkli gozlulere siyah,esmerlere de sarıyı yakıstırıorum.cunku sarı beyaz tenlileri cok soluk gosteriyo

kızlar bence en seksi saç uzun saçtır!!Rengi farketmez!ama siyah ve sarı olursa mükemmel olur!

hepsiii de seksi olabilir kişisine göre. ten-göz rengi ve uygun makyajla......o yüzden ben şu yada bu renk diyemiyorum.

siyah mavi diyorum
hem vahsi bir görüntü veriyor hem daha seksi duruyor
benim saçlarim hem siyah-mavidir zaten
ben bu rengi seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…