her bünyede değişiklik gösterme ihtimali olabilir, bakayım yine de. norlevo hakkında pek tekin şeyler duymadım çünkü, farklı söylentiler varqlairista doğ. kon. hapı kullandım ben doğal bi ilaç direlerine göre biraz daha pahalıydı kullandığım zaman ...doktorum önermişti ben memnun kaldım başladığım zamanlardada yan etki hiç gostermedi internette de arastırırsan görürsün deneyen bi grup üzerinde yapılan araştırmalar falan var.....
nerde öyle bi dünyaa... :)hiç seks yapmayın SIFIR risk :))))
kadın doğum doktoru hakkımda ''salak bu kız'' demezse sorayım, teşekkürler :)Evli değilim ama aylık iğne kullansanız yada kadın dogum doktoruna danışabilirsiz
Prezervatif yırtılana kadar zaten en son olay olmaz da, zevk suyundan ne haber? erkek işeyince sperm gider de zevk suyu hamile bırakmaz yazmışlar bi yerdeHem spiral hem de ona rağmen geri çekilme, yani içine şey yapmama, bir yandan da prezervatifsanırım en risksizi bu
kardeş güzel diyorsun da, parasını devlet babamız mı karşılıyor yoksa spirali kendimiz mi alıyoruz?
spiral olduktan sonra. Icine sey etmedikten sonra eşin, prezervatif yırtılsa ne yazar ??Prezervatif yırtılana kadar zaten en son olay olmaz da, zevk suyundan ne haber? erkek işeyince sperm gider de zevk suyu hamile bırakmaz yazmışlar bi yerde
Ben bilmiyordum açıkçası, başka bi forumda özel hastanelerde parayla yapıldığını duydum, düz mantıkla her yerde ücretlidir diye düşündüm. Bu arada, henüz 20 yaşındayım ve bu konularla ilgili deneyimim çok az, o yüzden bilginize ihtiyacım vardı. Yakın zamanda ertesi gün hapı kullanmışlığım var her ihtimale karşı, şimdi adet günümü bekliyorum. Başka bi zamana kadar araştırma yapmak istedim, yanlış bi izlenim uyandırdıysam özür dilerim.Karşı cins bu sitede ne yapmışsa artık, bilgisiz olan herkesi erkek sanıyorsunuz sanırım. Şüpheliyseniz fotoğrafımı atabilirim.erkek olduğunuzdan şüphe etmiştim şimdi tam emin oldum
yine de sorunuza cevap veriyorum ; sağlık ocakları spirali ücretsiz takar ve bunu her bayan bilir !
Ben bilmiyordum açıkçası, başka bi forumda özel hastanelerde parayla yapıldığını duydum, düz mantıkla her yerde ücretlidir diye düşündüm. Bu arada, henüz 20 yaşındayım ve bu konularla ilgili deneyimim çok az, o yüzden bilginize ihtiyacım vardı. Yakın zamanda ertesi gün hapı kullanmışlığım var her ihtimale karşı, şimdi adet günümü bekliyorum. Başka bi zamana kadar araştırma yapmak istedim, yanlış bi izlenim uyandırdıysam özür dilerim.Karşı cins bu sitede ne yapmışsa artık, bilgisiz olan herkesi erkek sanıyorsunuz sanırım. Şüpheliyseniz fotoğrafımı atabilirim.
Sorun değil. Bazen alaycı yanım tutuyor dengeyi şaşırıyorum, bazen erkeksi oluyorum normal halim. bi gün yine bu şekilde yazdığımı görürseniz şaşırmayınbilgisizliğinizden değil de yazı dilinizden bu kanıya varmıştım.."kardeş iyi diyorsun da.."- "devlet babamız.."-"...zevk suyundan ne haber?" gibi ifadeleriniz ve bir de yeni üye olmanız ben de o şüpheyi uyandırmıştı.. evet sitede bu tip durumlar çok oluyor.. tabi ki foto koymanıza gerek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?