- 29 Kasım 2020
- 135
- 129
- 45
- Konu Sahibi Zenith saati
Ne kadar dikkat etsende erkek sıvısında bile sperm olabiliyormuş bence riskliŞimdiye kadar bisey olmadi dikkat etmek gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar dikkat etsende erkek sıvısında bile sperm olabiliyormuş bence riskliŞimdiye kadar bisey olmadi dikkat etmek gerekiyor
Kesin garanti bi korunma yöntemi değil ama biz yıllarca bu şekilde yaptıkNe kadar dikkat etsende erkek sıvısında bile sperm olabiliyormuş bence riskli
Birazda nasip meselesi Allah dilerse oluyor dilemezse olmuyor.Kesin garanti bi korunma yöntemi değil ama biz yıllarca bu şekilde yaptık
Aynen kimisi ilk günden hamile kalır kimisi yıllarca ugrasirBirazda nasip meselesi Allah dilerse oluyor dilemezse olmuyor.
Tabi ki riskli. Bu sekilde prezervatifi yanlis kullaniyorlar. Sonra prezervatif kullaniyorduk ama hamile kaldim diye prezervatife suc buluyorlar.Peki riskli değil mi
Araştırdım ilkinde bir jinekologdan yardım alın diyor. Yaygın yan etkiler arasında karın ağrısı, vajinal mantar enfeksiyonları, vajinal akıntı, depresif hissetme, akne, kilo artışı ve regl ağrılarında artış bulunuyor.Nuvaring diye bir şey var araştırın, haplar ve iğnelerdeki yan etkilerin çoğu yok. Ben bir yıl kullandım memnundum
Eczaneden mi aldınız fiyat nedir kendiniz mi uyguladınız ek bir yöntem kullandınız mı?Nuvaring diye bir şey var Ben bir yıl kullandım memnundum
Mantar riski spiralde de var, bahsettiğiniz diğer yan etkiler bütün hormonlu yöntemlerde var. Bunun artısı kilo ve isteksizlik yapmaması,ben hiç yan etki yaşamadım. kendim rahatça takıp çıkarabiliyordum. İlk 2 3 gün varlığını hissedebilirsiniz ama sonra alışıyorsunuz. Kullanmaya başladığınız ilk ay 15gün ek korunma gerekiyor, sonra sadece o kullanılıyor. Fiyatını bilmiyorum ben 2 yıl önce kullanıyordum. Eczaneler sipariş üzerine getiriyor.Eczaneden mi aldınız fiyat nedir kendiniz mi uyguladınız ek bir yöntem kullandınız mı?
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Mantar riski spiralde de var, bahsettiğiniz diğer yan etkiler bütün hormonlu yöntemlerde var. Bunun artısı kilo ve isteksizlik yapmaması,ben hiç yan etki yaşamadım. kendim rahatça takıp çıkarabiliyordum. İlk 2 3 gün varlığını hissedebilirsiniz ama sonra alışıyorsunuz. Kullanmaya başladığınız ilk ay 15gün ek korunma gerekiyor, sonra sadece o kullanılıyor. Fiyatını bilmiyorum ben 2 yıl önce kullanıyordum. Eczaneler sipariş üzerine getiriyor.
eşiniz kontrolü sağlayabılırse kondoma bıle gerek yokya
Erkek kontrolü sağlasa bile risk var hem erkekler dışarı boşalmaktan hoşlanmıyor benimki öyle meselaeşiniz kontrolü sağlayabılırse kondoma bıle gerek yokya
O nedir duymadım hiçMantar riski spiralde de var, bahsettiğiniz diğer yan etkiler bütün hormonlu yöntemlerde var. Bunun artısı kilo ve isteksizlik yapmaması,ben hiç yan etki yaşamadım. kendim rahatça takıp çıkarabiliyordum. İlk 2 3 gün varlığını hissedebilirsiniz ama sonra alışıyorsunuz. Kullanmaya başladığınız ilk ay 15gün ek korunma gerekiyor, sonra sadece o kullanılıyor. Fiyatını bilmiyorum ben 2 yıl önce kullanıyordum. Eczaneler sipariş üzerine getiriyor.
İnternetten araştırın,ayrıntılarıtla yazmaya kalkarsam çok uzun olurO nedir duymadım hiç
Tüplerinizi bağlatın, kafanız rahat olsun .Merhaba öncelikle belirteyim yeni üyeyim fakat KK yı 3yıldır takip ediyorum ben 13 yıllık evliyim 11 ,7 ve 2 yaşında çocuklarım var. Şimdiye kadar hiç bir doğum kontrol yöntemi kullanmadım. Bundan sonra çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz.5 ay önce spiral taktırdım kayma yapmış 2 ay sonra yenide takılabilecegini söylediler. Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. Prezervatif hissiyatı azalttığı için sevmiyoruz. Hangi yöntemi kullamayı tavsiye edersiniz tecrübelerinizi alabilirmiyim teşekkürler.
Bunun için operasyon gerekir. Özelde 2000 tl istiyorlar devlettede yapmıyorlar keyfi olduğu için.Tüplerinizi bağlatın, kafanız rahat olsun .
En iyi ve kesin yöntem kondom kullanmak .Merhaba öncelikle belirteyim yeni üyeyim fakat KK yı 3yıldır takip ediyorum ben 13 yıllık evliyim 11 ,7 ve 2 yaşında çocuklarım var. Şimdiye kadar hiç bir doğum kontrol yöntemi kullanmadım. Bundan sonra çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz.5 ay önce spiral taktırdım kayma yapmış 2 ay sonra yenide takılabilecegini söylediler. Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. Prezervatif hissiyatı azalttığı için sevmiyoruz. Hangi yöntemi kullamayı tavsiye edersiniz tecrübelerinizi alabilirmiyim teşekkürler.
İyide oda hissi azaltıyor. Spiral yada yeni yöntem nuvaring daha uygun gibi geliyor bana.En iyi ve kesin yöntem kondom kullanmak .
O zaman iğne yaptir 3 aylık zevkinden de mahrum kalmaİyide oda hissi azaltıyor. Spiral yada yeni yöntem nuvaring daha uygun gibi geliyor bana.
Doğru prezervatif kullanırsanız hissiyatı azaltmasından ziyade zevki artırabilirsiniz denediniz mi bilmiyorum ama okey nirvana baya güzel onu tavsiye ederim kabartmalı olduğu için ilişkideki zevki artırıyor hem keyif alırsınız hemde korunursunuzMerhaba öncelikle belirteyim yeni üyeyim fakat KK yı 3yıldır takip ediyorum ben 13 yıllık evliyim 11 ,7 ve 2 yaşında çocuklarım var. Şimdiye kadar hiç bir doğum kontrol yöntemi kullanmadım. Bundan sonra çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz.5 ay önce spiral taktırdım kayma yapmış 2 ay sonra yenide takılabilecegini söylediler. Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. Prezervatif hissiyatı azalttığı için sevmiyoruz. Hangi yöntemi kullamayı tavsiye edersiniz tecrübelerinizi alabilirmiyim teşekkürler.