- 24 Eylül 2018
- 98.664
- 295.306
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmışsın,görmedimYarın akşam canım
Misafiri hiç bitmeyen kadınEvde çat kapı misafir var
Koşuşturmaca içindeyim yine
Direkt soda olmaz mı?Olsun, sodalı, köpüklü kahve de olsaydı
Teşekkür ederim canımpearlshine tebrik ederim canım
Aaa belli mi ne olduğuYarın gece canım WunderLost ,kacirma ,güzel kategori
Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için annenin de ellerine sağlık , anne lezzetinin yerini hiç bir şey tutamazbütün çorbalar çok güzeldi, elinize sağlık. ben tam bir çorba severim ama malum 3 oy kullandık. ben de düğün çorbası, lebeniye çorbası ve yüksük mantı çorbasına oy vermiştim pearlshine tebrikler canım düğün çorban çok güzeldi bu arada onu annem de çok güzel yapar
Senin çorban ve sunumun çok güzeldi bence canım ama bilindik bir çorba olmadığı için fazla oy almadı sanırımBu arada şimdi fark ettim ben sonuncu olmuşum
Çay saati olacakmış canım , nevoş yazmıştı dün akşam , bana göre çok zor bir kategori , ben katılamayacağım bu seferAaa belli mi ne olduğu
Bunu yazmıştı canım WunderLostÇay saati istediler
Kek tarifi
Poğaça tarifi
Bunların tek tek tarifi ve sunumu olacak. Birde sofra ama en fazla 2 ya da 3 kişilik olacak. Masada en fazla 5 çeşit olacak. Zaten ikisi tarif geriye 3 kalıyor. Oda isteğe bağlı
Kek ,poğaça tadında şeylerAaa belli mi ne olduğu
WunderLostÇay saati istediler
Kek tarifi
Poğaça tarifi
Bunların tek tek tarifi ve sunumu olacak. Birde sofra ama en fazla 2 ya da 3 kişilik olacak. Masada en fazla 5 çeşit olacak. Zaten ikisi tarif geriye 3 kalıyor. Oda isteğe bağlı
İyi akşamlar Sedoş. NedenBugün markete uğradığımda
Ayçiçek yağı aldım özellikle .
Yeni kategoride lazım olur diye .
Hazırlıklı bulunmak için.
Yağ mühim Seda içinİyi akşamlar Sedoş. Neden