- 8 Haziran 2013
- 56.952
- 151.276
- 898
Hani bu bizim sırrımızdı hayın gadınZaten hrp oradan alıyor,bizden gizleyip yarışmaya giriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani bu bizim sırrımızdı hayın gadınZaten hrp oradan alıyor,bizden gizleyip yarışmaya giriyor
biraz ağzımdan kacirdimHani bu bizim sırrımızdı hayın gadın
Zaten o benim. Nyt de tarifi paylaşıyorum. Trend olan tarifleri onlarda sosyal medyada paylaşıyorlar
Biliyorum kız, instagramda da takipçinim haberin yok belki de bendenAşağılara inersen diğer tariflerimi de görürsün
Benim gorumcemde takip ediyorBiliyorum kız, instagramda da takipçinin haberin yok belki de benden
Takip eden parmak kaldırsın. Sayım varBiliyorum kız, instagramda da takipçinin haberin yok belki de benden
Senin başının altından çıkıyor bu takip işleri zatenBenim gorumcemde takip ediyor
Menejerligi bedavaya yapmiyorum sonuçta, işimin basindayim aldığım paranın hakkını veriyomSenin başının altından çıkıyor bu takip işleri zaten
Ulu orta yazma bu işleriMenejerligi bedavaya yapmiyorum sonuçta, işimin basindayim aldığım paranın hakkını veriyom
Bugün gene çok konuşuyorumUlu orta yazma bu işleri
Takip eden parmak kaldırsın. Sayım var
Hiç bilmiyorum canım ben istedim ama gelir mi bilemiyorumNevreste başka bildirim olmayacak galiba bu sefer
Sen başkansın Nevoş
Sivas ta mıNane Limon Kabugu deprem olmuş geçmiş olsun