- Emoji Skoru
- 151.852
- Puanlar
- 898
Hani bu bizim sırrımızdı hayın gadınZaten hrp oradan alıyor,bizden gizleyip yarışmaya giriyor![]()
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani bu bizim sırrımızdı hayın gadınZaten hrp oradan alıyor,bizden gizleyip yarışmaya giriyor![]()
biraz ağzımdan kacirdimHani bu bizim sırrımızdı hayın gadın![]()
Zaten o benim. Nyt de tarifi paylaşıyorum. Trend olan tarifleri onlarda sosyal medyada paylaşıyorlar![]()
Biliyorum kız, instagramda da takipçinim haberin yok belki de bendenAşağılara inersen diğer tariflerimi de görürsün![]()
Benim gorumcemde takip ediyorBiliyorum kız, instagramda da takipçinin haberin yok belki de benden![]()
Takip eden parmak kaldırsın. Sayım varBiliyorum kız, instagramda da takipçinin haberin yok belki de benden![]()
Senin başının altından çıkıyor bu takip işleri zatenBenim gorumcemde takip ediyor![]()
Menejerligi bedavaya yapmiyorum sonuçta, işimin basindayimSenin başının altından çıkıyor bu takip işleri zaten![]()
Ulu orta yazma bu işleriMenejerligi bedavaya yapmiyorum sonuçta, işimin basindayimaldığım paranın hakkını veriyom
![]()
Takip eden parmak kaldırsın. Sayım var![]()
Hiç bilmiyorum canım ben istedim ama gelir mi bilemiyorum
Sivas ta mı