En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınBugün sakin sakin oturuyorumGerçi akşam işim var
Allaha şükür iyiyim ,,iyiyiz,,4 gündür izinliydim nevrestem oğlumu ameliyat ettirdik.. iş teydim mesaimin bitmesine 1 saat ya var ,ya yok kayınvalidem aradı fatihin kasığı şiş gördünmü dedi.. ben şok hayır dedim . hemen atlayıp eve gittim baktım sağ tarafı ceviz büyüklüğünde şiş.. doktora götürdüm yumurtalığın üstünde kist çıktı bide fıtık. perşembe günü ameliyat oldu yavrum.. şu ana çok iyi nevrestem.. Rabbim hiç bir anneyi evlatları ile sınamasın .. çok kötü bir durum o narkozu yemesi.. narkozdan çıkışı.. zor süreçti ama şükürler olsun şu ana iyileşme devresinde bende işteyim bugün iş başı yaptım canım..

Aaaaa çok geçmiş olsun canım
Farketmeniz iyi olmuşAcil şifalar diliyorum..Rabbim daha büyük dert vermesinHep sağlıklı olur inşaallah..
Rabbim birbirinizde ayrı bırakmasın

Aaaaa çok geçmiş olsun canım
Farketmeniz iyi olmuşAcil şifalar diliyorum..Rabbim daha büyük dert vermesinHep sağlıklı olur inşaallah..
Rabbim birbirinizde ayrı bırakmasın
evet canım aniden gelişti.. muhakkak ameliyat dedi doktor .. şükürler olsun iyi canım .. aminn hepimiz, ve herkesler için sağlık diliyorum nevrestem..

İyi ki erken farkedilmiş, çok geçmiş olsun ufaklığa Rabbim sağlık sıhhat, acil şifalar versin İnşaAllah.

cok gecmis olsun ALLAHIM bida yasatmasin
ALLAHtan acil sifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…