*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

hangisini diyosun yine anlamadım canım kuzum o kelebekliyi bulamadım şimdi bide misafir var ama yarın tam bakıcam

kuzum senin için detaylı foto çektiiim

kuzum senin için detaylı foto çektiiim

CNM zahmet verdim cok teşekkürlerr bu tarz kelebeklinin aynısı var bende bnmkinde omuzda bole kocaman kelebek var bu kaç beden peki? ve dgeri yanları dikişlimi cnm kol altları bolmu ona göre yollarsn .. pantolon guzel o benim

kelebeklinin yanları dikişli canım diğeri dikişli değil bedeni yok sapsalaş allah ne verdiyse pantolon senindirr

hedom h.g...kargon yarın eline ulaşır sanırım ptt sitesinden baktım kargo takip kısmına.bu arada yeni şeyler ekledim bi sürü bakmanı tavsiye ederim

şu güzelliğe bakarmısınız bagyanlarrr kesinlikle hiç kullanılmadı en ufak bi sorun olsun geri iade alırım o derece 36-38 beden sadece 35 tl. bu fiyata dışarda bulmanız çok net söylüyorum im.kan.sız.

tü tü tü maşşalh kesinlikle hiç kullanılmamış bi trenckot daha. 36-38 beden. 30tlcik. dışarda düz trenckotlar bile 30dan fazla benimkinin beli lastikli ve yaka kol detayı var bide ne duruyosunuz koşuuuun

elimde kalanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Eki Görüntüle 928444

42-44 beden kot gömlek taşlı hem spor hem şık duruyor 10 lira

Eki Görüntüle 928445 Eki Görüntüle 928446 Eki Görüntüle 928447 Eki Görüntüle 928448

efil efil incecik kot pant her bedene olur beli lastikli 10 lira

bu fiyatlara böyle kot gömlekleri zor bulursunuz arkadaşlarr çok altına veriyorum fiyatlarının [/QUOTE]

Eki Görüntüle 928541 Eki Görüntüle 928542

bide şöyle spor ceket tarzı var kullanılmadı bu tam bel hizasında içi pamuklu sıcacık tutar.

Eki Görüntüle 928544 Eki Görüntüle 928545 [/QUOTE]

bunlarda duruyor hanımlarrrr gözden kaçmasın
diğer konularıma şu sayfalardan bakınız lütfen güncelledim elimde kalanları

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687160
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669695&page=28

Son düzenleme:

görselle birebir aynı hanımlarrr kemeri mevcuttur yarı fiyatına veriyoruuum görmeyen kalmasın uhuhuu diğer konularıma bakmadan geçmeyin efeeem

burası pek bi durulmuşşş diğer 2 konumada bakabilirsiniiiz hanımlarrr yazdıgım fiyatın altına çok verdiğim oluyor indirimler mevcuttur begenmeniz yeterliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…