*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

yarın kargo günü hanımlarrr fiyatlarının çok altına veriyorum artık begendinizi söylemeniz yeterliiii diğer 2 konumada bakabilirsinizz elimde kalanları güncellediiiim

sen o totona laf mı söylüyorsun,benim basenler yanlara doğru bir genleşti sorma gitsin
sana dar gelmiş,dolayısyla benim totocanın sınırında kalır en fazla ve en iyi ihtimalle
ve sanırım bacak boyu da bana kısa...
zahmet verdim birtanem eline sağlık

ne demek canım beniiim

bu ürünler satılmıştır alan arkadaşlar güle güle kullansınlarrr elimde kalanları güncellicem

elimde kalanlarrrrrrrrr indirimler mevcuuuut

bu ayakkabılar bu fiyata kaçmaaaaaz hepsine hatırı sayılır paralar verdim ama topuklu kullanamadıgım için birer defa özel günlerde kullandım sadece tanesi 25tlcik

Eklentiler

• $IMG_0128.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_0132.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 46
merhaba, sayfa çoktu başta ve aralarda gördüm ama satılan varmı bilmiyorum. Elinizdeki şişme yeleklerin tamamını ve fiyatını öğrenmem mümkünmü, yoksa detaylı bir incelememi yapmam gerekicek sayfalar arasında

merhabalarr, şişme yeleklerin hepsi koydugum an satıldı elime yeni gelecek olursa arkadaşlar sırada bekliyor maalesef hiç kalmadı elimde şuan için

merhabalarr, şişme yeleklerin hepsi koydugum an satıldı elime yeni gelecek olursa arkadaşlar sırada bekliyor maalesef hiç kalmadı elimde şuan için

elinizdeki hala kalanlar nelerdir, zahmet vermiş olmazsam ekleme yapmanız mümkünmü. Malum yaz geliyor inceleride almak lazım

elinizdeki hala kalanlar nelerdir, zahmet vermiş olmazsam ekleme yapmanız mümkünmü. Malum yaz geliyor inceleride almak lazım

ne zahmetiiii bu konuda bi önceki sayfada elimde kalanlar mecvut ve diğer 2 konumun linkini atayım onlara da bakın onları da güncelledim direk sayfa atıyorum sadece o sayfada zaten elimde olanlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669695&page=31
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687160&page=12

bu ürünler ayrıldı bilginizeeee. elimde kalanlara bi önceki sayfadan ve diğer 2 konumdan bakabilirsinizz

yarın kargo günüü kalanlara bi önceki sayfadan ve diğer 2 konumdan bakabilirsiniz

elimde kalanlarr aralarında ayrılanlar varrrr

en kısa zamanda yeniler eklencekk kalanlardan ve diğer 2 konumdan istediğiniz olursa ayırabilirim indirimler mevcuuut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…