*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

hayır satılmadı canım, ama ben senin ürünlerine baktım ihtiyacım olan başka bişiyim yok

tamam tatlım kafana göre bak ozman hediye bulamazsan o tisörtü koyarsın kafana göre bak ya da sen.bendebakim bende sende bişi bulamadım valla.kaç bedendin yarın beklemeye gerek yok biribirimizi kafamıza göre koyarız bişi. herkes kendi gönderdiği kargoyu öder tamam mı canım.

aynen tatlım burdaki ürünlerden değilde kafamıza göre bişiler bakarız artık. tamam ikimizde gönderdiğimiz kargoyu öderiz yarın haberleşiriz kuzum

aynen tatlım burdaki ürünlerden değilde kafamıza göre bişiler bakarız artık. tamam ikimizde gönderdiğimiz kargoyu öderiz yarın haberleşiriz kuzum

tamam tatlım olur kot gömlek bulursan tercihimgörüşürz.yarın göndericem inş.

tamam tatlım olur kot gömlek bulursan tercihimgörüşürz.yarın göndericem inş.

tatlım kargonun içine çok beğeniceğini düşündüğüm 2 şey koydum pantolonla süper kombin oldu.bir bady ve küpe koydum süper kombin oldu yalnız pantolon bady ve küpe üçlüsü..

tatlım kargonun içine çok beğeniceğini düşündüğüm 2 şey koydum pantolonla süper kombin oldu.bir bady ve küpe koydum süper kombin oldu yalnız pantolon bady ve küpe üçlüsü..

kuzum bende sana o istediğin askılı bluzu koydum aradım taradım kot gömlek bulamadım bide kolye koycam inş

keşke göndermeden önce fotolarını çekip koysaydım tisört burda yok ama rengi çok güzel takıda var burda ama çok hoş oldu

hanımlarr kalan ürünlerde yazdıgım fiyattan indirimler yapıcam bu aralar ihtiyaçtan dolayı

Siyah 38 40 beden kısa şişme mont vardır sanırım

canım etiketi üstünde lacivert var 38-40 beden şişme mont. siyaha yakın diye söylüyorum. istersen krem rengi ve bordosu da var hepside sıfır ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…