• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*** En pahalısı 10tl kalanlar 39.sayfada ***

yeni ekleyeceğin bişi var mı peki canım çünkü beğendiklerimin çoğu satılmış:26::26:

kesin eklerim diye bişi diyemiyorum belli olmuyor :26: o zaman bekletelim biraz alıcısı çıkarsa ayakkabınında artık kısmetime canım

kot gömlek kot elbise falan da olabilir ya da spor klasik gibi elbise falan.

kot gömleklerinde çoğu satıldı kot elbisemde yok :26: neyse kalsın o zaman ya ayakkabı ihtiyacım yok zaten öyle tatlı gözüktü gözüme diye atladım hemen :9:

kot gömleklerinde çoğu satıldı kot elbisemde yok :26: neyse kalsın o zaman ya ayakkabı ihtiyacım yok zaten öyle tatlı gözüktü gözüme diye atladım hemen :9:

şu kırmızı kaban var ya satıldı mı canım.başka şeyler eklediğinde bakarız konuşurz olmadı canım bi ara yine.

vardı ama satıldı onlarda benim kullandıklarımı satmıyorum canım kendime ayırdım çünkü az kaldı elimde

anladım canım o tarz geçerse eline haberleşelim bi de siyah mont ekledim ya bi tane var mı dedim sana.o tarz da olur eline geçerse.

elimde kalanlara ve indirimli fiyatlara 25. sayfadan ulaşabilirsiniz arkadaşlar sadece o sayfaya bakmanız yeterliiiii

elimde kalanlar için sadece 25. sayfaya bakmanız yeterliii :46::46::46:

huu huuu varmı bişi isteyen hanımlarrr indirdim fiyatlarıııı :46::46::46::46:

Back