en normalinden epiduralsiz doğum :)

ladybird20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
12
1
86
Siirt
3 aylık hamileydim tayinimiz çıktı: Siirt'e! Acaba özel hastane var mı acaba doktorlar iyi mi derken gelidk tesadüf bir doktorla tanıştık ve kontrollerimizi yaptırmaya devam ettik. Acayip sakin, herşeye ılımlı, güleryüzlü genç bir doktor yeni atanmış, Gülsün Hanım. 6 aylık hamileyim eşim rahatsızlanıyor o doktor bu doktor Batman Diyarbakır derken beyin tümörü olduğu anlaşılıyor hepimiz şoktayız! Apar topar eşimin ailesinin yanına gidiyoruz bir karar verilmeye çalışıyor hem eşimin ameliyatı için hem doğum için herkes hemfikir doğumu burda yapacaksın bu arada 7-7.5 aylık oluyorum. İzne ayrılcam eşimin ailesinin yanına gidip doğum yapcamm hiç içime sinmiyor bir taraftan da eşimin durumu...

Neyse Türkiyedeki en iyi beyin cerrahlarından biri aranıyor randevu alınıyor ve eşim İstanbul Acıbademe gidiyor doktor tümörün oldugunu doğruluyor fakat boyutları küçük oldugu için ameliyat etmemeye takip etmeye karar veriyor tümörde büyüme olursa hemen ameliyat. Herkeste bir sevinç bir mutluluk eşim geliyor ama ailesi o kadar emin ki ben orda kalacağım doğum yapacağım. Yooook ben pılımı pırtımı topluyorum hoooop Siirte, Siirt de olsa Evimin rahatlığına:) 5 hafta çalışabilir raporumu da alıyorum "ayy sen çalışmaya ne kadar meraklısın" "izne ayrılıp gelseydin de burda doğum yaapsaydın" nidalarının arasında.

37. hafta izne ayrılıyorum 26 Aralıkta annem geliyor 28 Aralım sabah 5te sancılarım başlıyorr öğlen 12 de hastaneye gidiyorum doktorum öğle yemeğinden geliyor 13.30 da suni sancı veriyor ama acılmam olmuyor. Nasıl acı çekiyorum beni sezeryana alıııın diye bağırdım. Ebe de korktu zaten kara kuru bir insanım sanki çubuga göbek çizmişler gibi. Sürekli hocam bu hastayı sezaryena alalım bu doğum yapamaz diyor ben duyuyorum daha çok korkuyorum. Allah razı olsun Gülsün Hanımdan ben ona güveniyorum o yapacak dedi ve 21:45'ta doğum gercekleşene kadar başımdan ayrılmadı elleriyle bana masaj yaptı 9cm açıldı masajla ve hemen doğuma alındım 10 dk içinde de herşey bitti çok acı hiç epiduralle oğlum dünyaya geldi.

Ertesi gün Gülsün hanım kontrole geldi sağ kolunda hematom oluşmuştu kolunu zorladığı için. Bu da senden bana hatıra dedi :) Şimdi oğlum 13 ayını bitirdi eşim 6 ayda bir emar çektirip kontrole gidiyor Allaha şükür büyüme de olmuyor. Oğlum uğurlu geldi.:) Ayrıca Allah herkese Gülsün Hoca gibi bir doktor nasip etsin. Özel Batman Hastanesi'nde çalışıyor şimdi gitmek isteyene şiddetle tavsiye ederim.
 
Tebrik ederim,Allah analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Ömrü uzun,bahtı güzel olsun yavrunuzun...
 
maşallah canım ne güzel doktorunun desteğiyle normal doğum yaşamışsın :49::emir_bebek::nazar: geçmiş olsun gözleriniz aydın olsun eşin için de acil şifalar versin bir an önce ameliyata gerek kalmadan sağlığına kavuşsun bebeğinin şansı-bahtı açık olsun :emir_bebek::nazar: Rabbim analı-babalı , sağlıklı-hayırlı evladınızı huzurla keyifle büyütmek nasip olsun :16:
 
Allah analı babalı büyütsün, eşiniz de tez zamanda tamamen iyileşsin =) (Ben bu doğum hikayelerini okumayı çok seviyorum ya mutlu oluyorum ne güzel, Allah'ım herkese bu mutluluğu yaşatsın)
 
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ..eşinizede acil şifalar dilerim
yanlız benim memlketi küçümser tavırlarınız üzdü beni.."ne kadar Siirt te olsa "demişsiniz..ne varmış memleketimde orda size kötümü davranıyorlar :44:
böyle ön yargılı olmayın allah aşkına :31::31::31:
 
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ..eşinizede acil şifalar dilerim
yanlız benim memlketi küçümser tavırlarınız üzdü beni.."ne kadar Siirt te olsa "demişsiniz..ne varmış memleketimde orda size kötümü davranıyorlar :44:
böyle ön yargılı olmayın allah aşkına :31::31::31:

Kusura bakmayın amacım kötülemek değildi. Küçük bir şehir olduğu için imkanlar kısıtlı o yüzden yoksa kötü bir niyetim yok hiç bir zaman da önyargılı olmadım
 
Back