ben profilo kullanıyorum dereceli felan degıl 3.yılım ne bı bozulma nede bı performans kaybı oldu duzlestırıcı sımsıyah kutusu pembe makıne uzerındede pembe yuvarlaklar var ıstersen markasını da yazayım saca zarar vermeyen ucla kaplıkızlar revlon saç duzlestırıcısı kullanıyodum ama 8yıllık makınam sızlere omuruzerıne bastım ve kırıldıııı
uc marka arasında kararsız kaldım...gecenlerde satıcı kadın phılıps ı tavsıye ettı denedım fena degıldı sonra da braun yenı cıkanı varmıs saç tıpıne gore kendı ayarı yapıyomus onu cok ovdu...ve sonra da kuafor bı arkadas babylıss tavsıye ettı...kafam karıstı cok fena ustelık acıl almam da lazım ben fonsuz yapamam..nolur bı fıkır verın asrkadaslar:26::26::26:
Peki sence keratin therapy nasildir yada s6500Remington derim 3 4 senedir kullanıyorum çok memnunum bazıları takılma yapar mesela saça ama bunda öyle birşey yok yag gibi kayıyor saç :) Şimdiye kadar saçıma zarar verdigini de görmedim tek geçerim...
Canım ikisi de ince plakalı sanırım, dalga da yapmak istersen kullanım açısından uygun, bendeki s5520 kalın tabakalı sadece düzleştirme yapıyor.Keratin therapy nasıldır bilmiyorum ama bende birde braun un iontecli maşası var bir normal denedim birde iontecini açarak denedim ama fark göremedim, yani saça extra bir bakım yapacağını sanmıyorum, eğer maşa olarakta kullanmayacaksan kalın tabakalı olanlarından al derim...Peki sence keratin therapy nasildir yada s6500
kızlar revlon saç duzlestırıcısı kullanıyodum ama 8yıllık makınam sızlere omuruzerıne bastım ve kırıldıııı
uc marka arasında kararsız kaldım...gecenlerde satıcı kadın phılıps ı tavsıye ettı denedım fena degıldı sonra da braun yenı cıkanı varmıs saç tıpıne gore kendı ayarı yapıyomus onu cok ovdu...ve sonra da kuafor bı arkadas babylıss tavsıye ettı...kafam karıstı cok fena ustelık acıl almam da lazım ben fonsuz yapamam..nolur bı fıkır verın asrkadaslar:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?