Saç Şekillendiriciler en memnun kaldıgınız saç duzlestırıcısı..kafam karıstı yardım lutfennnn ACİL

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
kızlar revlon saç duzlestırıcısı kullanıyodum ama 8yıllık makınam sızlere omuruzerıne bastım ve kırıldıııı
uc marka arasında kararsız kaldım...gecenlerde satıcı kadın phılıps ı tavsıye ettı denedım fena degıldı sonra da braun yenı cıkanı varmıs saç tıpıne gore kendı ayarı yapıyomus onu cok ovdu...ve sonra da kuafor bı arkadas babylıss tavsıye ettı...kafam karıstı cok fena ustelık acıl almam da lazım ben fonsuz yapamam..nolur bı fıkır verın asrkadaslar:26::26::26:

eger zarar vermeye bi duzlesrici ariyorsan braunun boyali saclar için olanını alacaksın.Yok eger sacik jilet gibi dumduz olsun yakmasi pk onemli degil dersen remington al derim super yapiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önceki düzleştiricim babyliss ti ondan da çok memnundum ama uzun yıllar kullandım bozuldu. geçen sene uzun araştırmalar sonucu braun un bu linkteki ürününü aldım gayet memnunum. Çok hızlı düzleştiriyor. Isı ayarı fln çok iyi. Tavsiye ederim. Fiyatı da uygun zaten ben aldığımda çok daha pahalıydı.

Boyalı saçlar için özellikleri de varmış bu ürünün benim saçım boyalı değil ama yine de hiç farketmiyor süper kullanıyorm. Hem belli mi olur yarın bir gün boyarım belki :)

Son düzenleme:
Philips iyonlu olanı güzel bence :)

Ama saçım zaten düz. Seninki nasıl bilmiyorum ama düzse almalısın. Bende hiç kabarma falan olmuyor dümdüz oluyorum :)

ben profilo kullanıyorum dereceli felan degıl 3.yılım ne bı bozulma nede bı performans kaybı oldu duzlestırıcı sımsıyah kutusu pembe makıne uzerındede pembe yuvarlaklar var ıstersen markasını da yazayım saca zarar vermeyen ucla kaplı

Remington derim 3 4 senedir kullanıyorum çok memnunum bazıları takılma yapar mesela saça ama bunda öyle birşey yok yag gibi kayıyor saç :) Şimdiye kadar saçıma zarar verdigini de görmedim tek geçerim...

Malı durum varsa remınggton babylıs daha uygun dıyosan phlıps harıka ionıc keratınlı olan

Tabiiki philips jojoba yagli iyonik duzlestirici..
Piyasadaki en iyi urun zaten.
Cok tavsiye ederim sabah aksam duzlestiriyorum ne bir kirilma ne baska bir sey.

Bence en iyi Saç Düzleştirici aynı zamanda Brezilya fönünde de kullanılan Mecanix Marka 877 model Profesyonel Saç Düzleştirici. Isı ayar kontrollü ve 180 - 230 dereceye kadar çıkan dijital göstergeli bir ürün. Bence bunu arayıp bulun. Türkiyede Kuaför toptancıları satıyor ancak heryere yada her kuaföre vermiyorlar. izmirde Seba Ticarette var diye biliyorum. internetten iletişimini arayıp sorun varsa bence hiç kaçırmayın. 6 senedir hiç bir problem yaşatmadı. Kırmızı şık bir kutusu güzel görünümlü. Profesyonellerin Tercihi ama evde vazgeçilmezlerin arasına hemen giriyor.

kesinlikle Babyliss ürünleri derim. Benimkini 8 9 sene önce 160 tlye almıştım taksitli. Hala nazar değmesin mükemmel çalışıyor. 260 dereceye kadar ısıtıyo olması lazım 10 ayarı var zaten ben 6-8 de kullanıyorum o halde bile kıvırcık saçlarımı dümdüz yapıyor vallahi.

bende babyliss pro 230 aldım süpermiş iyiki almışım.düzleşmeyen saçlarım dümdüz oluyor.çıkabilen tarakları var ben çıkarmıyorum bu sayede gayet düzgün düzleştiriyor.ayrıca iyon enerjisi yayarak saçı koruyor ve yatıştırıyor..

Babylissten şaşmam :)

Remington derim 3 4 senedir kullanıyorum çok memnunum bazıları takılma yapar mesela saça ama bunda öyle birşey yok yag gibi kayıyor saç :) Şimdiye kadar saçıma zarar verdigini de görmedim tek geçerim...
Peki sence keratin therapy nasildir yada s6500

babyliss ten memnun kalmadım 2 tane almıştım değiştrdim allahtan iade ettiler arzum kullanıyorum şuan.

Peki sence keratin therapy nasildir yada s6500
Canım ikisi de ince plakalı sanırım, dalga da yapmak istersen kullanım açısından uygun, bendeki s5520 kalın tabakalı sadece düzleştirme yapıyor.Keratin therapy nasıldır bilmiyorum ama bende birde braun un iontecli maşası var bir normal denedim birde iontecini açarak denedim ama fark göremedim, yani saça extra bir bakım yapacağını sanmıyorum, eğer maşa olarakta kullanmayacaksan kalın tabakalı olanlarından al derim...

remington 6500 kullanıyorum, çok da memnunum

arzumun erdem kıramer modelini aldım ben. saçlarım nerdeyse hiç kırmıyor ve iyonizer teknolojisi var onda seramik kaplama zaten. o yüzden saçlarım hep böyle nemli ve parlak duruyor.

ben de aynı şekilde arayıştaydım, braun ım vardı ve neredeyse 10 yıldır kullandığımdan hala çalışmasına rağmen artık yeni ve daha farklı bir şey arıyordum. bu philipsin keratinlisini gördüm onu tavsiye edenler oldu ama internetteki videoları falan hep reklam videoları emin de olamadım. en sonunda kuaför malzemeleri satan bir toptancı vasıtasıyla sadece kuaförlere satılan trina marka saç düzleştiricisi aldım. deneyip aldım istersen geri getirebilirsin dedi aldığım yer tanıdık olduğundan. ama kızlar o kadar memnunum ki anlatamam. fön gibi duruyor ki benim istediğim de buydu. piyasada satılmıyor, sadece kuaförlerde bulunuyor, onlar da genelde satmıyorlar. ama ulaşabilirseniz ulaşın ve alın çok çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…