Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en beğendğiniz rolon hangisi kızlar.bana öneride bulunur musunuz.hem koku yapmıcak hemde ıslaklık.ayrıca kıyafetlere de bulaşmıcak.malum çıkmıyo bidaha kıyafettenbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
FA' nın roll on ları güzel dene derim ıslaklık içinde roll onu sürer sürmez ellerin yukarıda kurumasını beklersen elbisene bulaşmaz ya da roll on yerine stick lerden kullan böyle krem gibi olanlar var ya onlardan
valla ben hepsini denedim avondu niveaysı hepsi inanın ama reksona yazılışı olmadı idare edin en iyisi ter kokusuna son eşimide alıştırdım ama atletlerin koltuk altını sertleştiriyor
ben lady speed stick jel olanını kullanıyorum. şimdilik çok iyi ve koltuk altında beyaz leke bırakmıyo jel olduğu için 2dk kuruyo yapış yapış olmuyo hem. tasiye ederim
lady speed stick roll on vardı çok iyiydi ne iz bırakıyordu ne de ter kokusu yapıyordu. ama piyasadan kalkmış jel olanını denemek istiyorum . elimde dove var hiç memnun kalmadım.