En Memnun Kaldığınız ROLL ON Hangisi?

greenapple

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
214
22
36
en beğendğiniz rolon hangisi kızlar.bana öneride bulunur musunuz.hem koku yapmıcak hemde ıslaklık.ayrıca kıyafetlere de bulaşmıcak.malum çıkmıyo bidaha kıyafettenbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

FA' nın roll on ları güzel dene derim ıslaklık içinde roll onu sürer sürmez ellerin yukarıda kurumasını beklersen elbisene bulaşmaz ya da roll on yerine stick lerden kullan böyle krem gibi olanlar var ya onlardan :KK70:

Nivea!!!:asigim:
Yıllardır hiç değiştirmedim,ilk çıktığından beri..:teytey:

nivea double effect :)
daha uzun süre pürüzsüz koltuk altları ' iddiasında oldukça başarılıı :):)

valla ben hepsini denedim avondu niveaysı hepsi inanın ama reksona yazılışı olmadı idare edin en iyisi ter kokusuna son eşimide alıştırdım ama atletlerin koltuk altını sertleştiriyor

Nivea Pearl&Beauty yerimseniben
Roll onuda stickte çok iyi geldi bana :kedi:

niveapearl.jpg

ben lady speed stick jel olanını kullanıyorum. şimdilik çok iyi ve koltuk altında beyaz leke bırakmıyo jel olduğu için 2dk kuruyo yapış yapış olmuyo hem. tasiye ederim

bende lacoste kullanıyorum kokusu bi harika parfüm sürmüşçesine bayanssulusmile ve gün boyu koruyo hiçte kokmazzzsengözlerimebaksanab

Vichy'nin kol alti deodorant ve roll onlari gercekten harika transparan olduklari gibi inanilmaz kalıcı ve hafifler tavsiye ederim!

rexonanın şu pudralı deodorantları harika..çok memnumum hiç koku yapmıyor koltuk altı ..

lady speed stick roll on vardı çok iyiydi ne iz bırakıyordu ne de ter kokusu yapıyordu. ama piyasadan kalkmış jel olanını denemek istiyorum . elimde dove var hiç memnun kalmadım.

X