- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
Kokteyl yaptın askomAybars i aradık bütün gece sonra kellerin kim olduğu karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kokteyl yaptın askomAybars i aradık bütün gece sonra kellerin kim olduğu karıştı
Öykü serteri hiç sevmemOyku Serter ve Ebru Akel bile unuttu,biz unutmadık
BBG vardi,Biz Evleniyoruz falan,onları yad ettikAnlamasamda gülüyorum öylede duyarlı bir arkadaşım
Tülin Caner vardı ya ordan girdik devamı karıştı kişileri sezonlari yerine oturtmaya çalıştıkAnlamasamda gülüyorum öylede duyarlı bir arkadaşım
Aa ben beğenirim onu ,sarisinÖykü serteri hiç sevmem
Hiç bir fikrim yok cennamBBG vardi,Biz Evleniyoruz falan,onları yad ettik
Hah işte onu biliyorumTülin Caner vardı ya ordan girdik devamı karıştı kişileri sezonlari yerine oturtmaya çalıştık
Ahahaha bende hiç yok hafıza yaa hepsinden biraz birazKokteyl yaptın askom
7li baharat karışımı senin hafızaAhahaha bende hiç yok hafıza yaa hepsinden biraz biraz
Bilmiyorum işte benim sitilimde gıcık kaptım ona eminim oda bana bayılıyordurAa ben beğenirim onu ,sarisin
Semra Kaynana,gelin Sinem,oglan AtaHah işte onu biliyorum
En sevdiğim 7 türlü7li baharat karışımı senin hafıza
Omzumda agliyor su an,teselli ediyorumBilmiyorum işte benim sitilimde gıcık kaptım ona eminim oda bana bayılıyordur
TabiisiEn sevdiğim 7 türlü
Senelerce yanlış bildiğim şarkı sözleri çıkıyor birde iddialasiyorum milletle7li baharat karışımı senin hafıza
Bilmiyorum dedi aretim
Ahahaha en sevdiğimSenelerce yanlış bildiğim şarkı sözleri çıkıyor birde iddialasiyorum milletle
Şu koreli aslında yakışıklı olmayan ama maskeli manken şarkıcılarmı