- 24 Eylül 2018
- 98.629
- 295.246
- 698
Her zaman beklerim
![KK74 :KK74: :KK74:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk74.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zaman beklerim
CanııımCennaam![]()
Üçümüz toplaşıp buradakileri çatlatırızBebeklıginden beri dudaklarini osekilde yapip foto cekiyo ablasi ögretmis cünküm
Tabikiiiii gel beklerim![]()
Nasılsınn çiçeğimmCanııım![]()
Hiçte kıskanmayızÜçümüz toplaşıp buradakileri çatlatırız![]()
Sen de gelirsin, Yalova’da mıydın sen?Hiçte kıskanmayız![]()
İyiyim tatlım. Sen nasılsın?Nasılsınn çiçeğimm![]()
Kaçmak yokÇok hor görüldüm burda, çok hırpalandım. Terki diyar eyliyorum![]()
Küçükken varmista bilmiyorduk canım ben 3-4 yaşlarında hep belimi gosterirmisim açıyor diyeGe
Gecmiş olsun minik bu romatizma olayın hep mi vardı yoksa dogumdan sonra falan mı meydana cıktı![]()
Afiyet olsun elifim içmiş kadar oldum
Fülüzümüz yapmış kardeş payı yaparızVarsa ben de içerim![]()
Geçmiş olsun miniğim rabnim şifanı versin inşallahKüçükken varmista bilmiyorduk canım ben 3-4 yaşlarında hep belimi gosterirmisim açıyor diye
Bekarken hep çok ağrım olurdu adet dönemlerinde ...bu ağrılar stresle artmay başladı
Artık canıma tak edip gittigmde kalçanın üstüne pturamaz haldeydim ikinci oğlanı sallarken ayakta bir kolumun üstüne yük verirdim kalça bel müthiş ağrı vardı ...
Sonra iyi bir doktora denk geldim ki o teşhis koydu ...mr rontgen falan işte öyle öğrendim iltihaplı romatizma olduğunu
Amin inşallah tüm hastaların inşallahGeçmiş olsun miniğim rabnim şifanı versin inşallah❤
Heeee tam bir maymun oluyolarE Elif_Eylul o cadının dudaklarını sık benim içinbenimki de dış fircaladiktan sonra öpücük atıyor aynaya
![]()
Amin canımAmin inşallah tüm hastaların inşallah![]()