- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Evet evetHep o bakır servis yüzünden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evetHep o bakır servis yüzünden
Nazar edelim sunumluklarınaEvet evet
İyi hadi geç olsun güç olmadın ne yapcan tavukmu çeviriceBi dahaki haftaya
Lütfen katılmaHenüz tarif ayarlamadım ama neden olmasın
Çok konuştuk başına bişey gelirse bizden nilsin bi zahmetNazar edelim sunumluklarına
Alcam piliç çevirme ben yaptım diye koyucamİyi hadi geç olsun güç olmadın ne yapcan tavukmu çevirice
Geçen ayda katılmadı amaLütfen katılma
Bakırları kararsın, kapağının kulbu kırılsınÇok konuştuk başına bişey gelirse bizden nilsin bi zahmet
Enişteye tesekkürlerimi ilettin mi sahi yasmin sagolsunDün Oriana nın sunumunu gösterdim, bence hiç biriniz katılmayın, avucunuza bal sürün dedi
Ama ben çok seviyorum yarışmayı katılmayıLütfen katılma
Hımm bu hafta hazır pişmiş piliç bulamadın haftaya tabiAlcam piliç çevirme ben yaptım diye koyucam
Oyları siz vermekte zorlanıyorsunuz eniştelerden yardım alın deseneEnişteye tesekkürlerimi ilettin mi sahi yasmin sagolsun
İlettim nişan bohçasından bakır sunumluğu olan kuzucuğumEnişteye tesekkürlerimi ilettin mi sahi yasmin sagolsun
Hep boyle dıyerek kandırıyosun nevos bizi şahaser yaratcaksın yıne biliyoz bizAma ben çok seviyorum yarışmayı katılmayı
Merak etme zaten bana öyle çok şaşalı tarif kalmadı.
Sunumda nasıl yaparım bilmem:)
Bu tarifler arasında son 5 e girersem sevineceğim:)
Çok büyük bedua ettinBakırları kararsın, kapağının kulbu kırılsın
Tabi tarifini geri bırakan olmazsaHep boyle dıyerek kandırıyosun nevos bizi şahaser yaratcaksın yıne biliyoz biz
Ahahahah işe yaradıgına cok sevındım ama ahahaha ne guldum yaİlettim nişan bohçasından bakır sunumluğu olan kuzucuğum
Çok büyük bedua ettin
Ya bu adam efsane