Aynen kandıramadımİlla yapacağım dedin
Seveni vardır illakiSunumu cok ıyı olur belkıde amaa banda cok degısık geldı soyledıgınde
Tarif kapma sırası oldugu gibi o zamanda danilo sırası olurDanilo gelsin danilo
Acaba tavugun neyini yaptin merakla bekliyorumbilen bilmeyenlere öğretsin , aa bu da mı yeniyormuş denilsin istedim kayınvalidem bulgristan göçmeni , pazardan alırken ''aaa bunu nasıl yiceksin , ben yolda görsem yemem '' dedi. Eşime ilk kez yaptım o çok beğendi ''tatlım sen bir yörükle evlendin '' dedim
Bekliyoruzbilen bilmeyenlere öğretsin , aa bu da mı yeniyormuş denilsin istedim kayınvalidem bulgristan göçmeni , pazardan alırken ''aaa bunu nasıl yiceksin , ben yolda görsem yemem '' dedi. Eşime ilk kez yaptım o çok beğendi ''tatlım sen bir yörükle evlendin '' dedim
Çok iddialı buldumbilen bilmeyenlere öğretsin , aa bu da mı yeniyormuş denilsin istedim kayınvalidem bulgristan göçmeni , pazardan alırken ''aaa bunu nasıl yiceksin , ben yolda görsem yemem '' dedi. Eşime ilk kez yaptım o çok beğendi ''tatlım sen bir yörükle evlendin '' dedim
verdim kuzum , pazar günü yaptım ama daha düzenlemedimhos geldın balböceğimmm tarıfını verdın mııı
KesinHeleki senle ben kesin olucaz bu gidisle
Vermemki kimseyeTarif kapma sırası oldugu gibi o zamanda danilo sırası olur
Bekliyoruz
Hoşgeldin aramızaverdim kuzum , pazar günü yaptım ama daha düzenlemedim
Sunumunu bekliyoruz o zaman bende sen soyleyınce ilk duyanlardanım kuzu öğrenmiş olacagımmverdim kuzum , pazar günü yaptım ama daha düzenlemedim
Tıs tıs konusuyo zaten danilo anlamıyorımda sevmiyom ben zatenVermemki kimseye
Ben bişey unutmuşum inşallah çok uğraştırmam ablayıTarifini sabirsizlikla bekliyorum bekliyoruz
yaa biraz garip geldi dimiSunumunu bekliyoruz o zaman bende sen soyleyınce ilk duyanlardanım kuzu öğrenmiş olacagımm
Çok sevimli bide kendisi konulması filan,hılçık olayı hala aklımdaAynen yabitti danilom özlüyeceğim tadlu konuşmasını
Evet abla çok samimi iyi kalpli geliyor bana dün geceki bölümde komik sahnelerde vardı hılçıkÇok sevimli bide kendisi konulması filan,hılçık olayı hala aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?