- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Yok kiz 30 olur belki diyorum benSen Nevoştan kategoriyi kapatmasını gerçekten bekliyor musun
İşte az önce istemiş geç gördümBelkide dahada isteyen olur canim
Abla, benim tabak şampi olur mu? Bakmadın, yorumunu burada bekliyorumOy vermek zorlaşcak gene
hos geldın balböceğimmm tarıfını verdın mıııBende katılacağım yıllar snra :) ama kimsenin beğenmeyeceği bir yemekle geliyorumKoç burcuyum ben bildiğimi okurum akideş
Alınmamış tarif ise sıkıntı yok canımİşte az önce istemiş geç gördüm
Aynen kandıramadımBende katılacağım yıllar snra :) ama kimsenin beğenmeyeceği bir yemekle geliyorumKoç burcuyum ben bildiğimi okurum akideş
Yok alınmadıAlınmamış tarif ise sıkıntı yok canım
Olsun canım, ne kadar çok katılım, o kadar sponsor çekme olasılığıYok kiz 30 olur belki diyorum ben
Kesinlikle tavuk yemekleri sonsuz zaten,neler gelecek tahmin etmek zor artık.Daha neler gelicektir abla eminim tavuk deyincede genis düşünmek gerekiyo baksana
Danilo gelsin daniloBurayı kesin masterchef ekibi gelsede okusa keşke,sponsor olsa dahada süper olur..
Bencede ablaBurayı kesin masterchef ekibi gelsede okusa keşke,sponsor olsa dahada süper olur..
Aynen yaYarış başlasın bir iki uççççç
Git gide gelistiriyosun aslinda abla gercekten belki kesfederler biziNeler kaçırıyorlar varya bir bilseler
Unlumu olucaz fülüzümGit gide gelistiriyosun aslinda abla gercekten belki kesfederler bizi
Sunumu cok ıyı olur belkıde amaa banda cok degısık geldı soyledıgındeKesin sonuncu açık açık söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?