- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
G
Sanada günaydınlar olsunGünaydın ablacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada günaydınlar olsunGünaydın ablacım
Nasılsın abla nasıl geçti yılbaşıG
Sanada günaydınlar olsun
İyiyim canısı sağol,evdeydik bizde tv'de bişey yoktu zaten oturduk bizdeNasılsın abla nasıl geçti yılbaşı
Allah iyilik versin ablacım aynen genel olarak öyle geçti zaten inşallah daha güzel yılbaşılarımız olurİyiyim canısı sağol,evdeydik bizde tv'de bişey yoktu zaten oturduk bizde
Günaydın niyekiGünaydın. Bugün işe geldim çok mutluyum muhtemelen öğlenden sonra bu mutluluğum geçer
Günaydınlar olsun,sabah mutlu öğle sonrası mutsuz hayırdırGünaydın. Bugün işe geldim çok mutluyum muhtemelen öğlenden so nra bu mutluluğum geçer
Umarım öyle olur bari bu sene güzel br yıl olsunAllah iyilik versin ablacım aynen genel olarak öyle geçti zaten inşallah daha güzel yılbaşılarımız olur
Çalıştığım günler 16 saat çalışıyorum ya ondan. Şu an işe gelip sosyalleşmenin verdiği geçici bir mutluluk varGünaydın niyeki
Sonrada asosyal mi oluyor oralarÇalıştığım günler 16 saat çalışıyorum ya ondan. Şu an işe gelip sosyalleşmenin verdiği geçici bir mutluluk var
He anladım kolay gelsin canımÇalıştığım günler 16 saat çalışıyorum ya ondan. Şu an işe gelip sosyalleşmenin verdiği geçici bir mutluluk var
İnşallah ablacımGünaydınlar olsun,sabah mutlu öğle sonrası mutsuz hayırdır
Umarım öyle olur bari bu sene güzel br yıl olsun
Kesinlikle canısıİnşallah ablacım
Kalcasiz tadi olmazUmarım olmaz,Yani illa kalça olacak yani
Kalça iyidirKalcasiz tadi olmaz
Bursa havası gibisin hemso,değişken sürprizlere acikGünaydın. Bugün işe geldim çok mutluyum muhtemelen öğlenden sonra bu mutluluğum geçer
Kalca candırKalça iyidir
AynenKalca candır
Asosyal olmuyor da benim mutluluğum kaçıyorSonrada asosyal mi oluyor oralar
Sağ ol çiçeğimHe anladım kolay gelsin canım
Yaaa asddghajjagshjdjxff beni güldüren kadınları sevdiğimi söylemiş miydim?Bursa havası gibisin hemso,değişken sürprizlere acik